Φιλαδέλφεια 76ερς: Με… Ιγκουοντάλα, χωρίς Μπάινουμ

Φιλαδέλφεια 76ερς: Με… Ιγκουοντάλα, χωρίς Μπάινουμ

Ο Αντρέ Ιγκουοντάλα θα αγωνιστεί κανονικά στο «Wells Fargo Center», αλλά φορώντας τη φανέλα των Ντένβερ Νάγκετς, όχι των Φιλαδέλφεια 76ερς.

Αντίθετα ο Άντριου Μπάινουμ θα μείνει στο περιθώριο, Μάλιστα οι «σίξερς» διστάζουν να κοινοποιήσουν συγκεκριμένη ημερομηνία επιστροφής για τον 25χρονο σέντερ. Άλλωστε απέχει σημαντικά από την επιθυμητή φυσική κατάσταση, ενώ δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στα γόνατα. Μάλλον θα χρειαστεί αρκετές εβδομάδες παρακολούθησης προγραμμάτων ενδυνάμωσης, όταν είναι ικανός να συμμετάσχει σε ασκήσεις των εκπρόσωπων της Φιλαδέλφειας. Θυμίζουμε πως οι Μπάινουμ και Ιγκουοντάλα ενεπλάκησαν στην ανταλλαγή τεσσάρων ομάδων του Αυγούστου, η οποία έστειλε, μεταξύ άλλων, τον Ντουάιτ Χάουαρντ στους Λος Άντζελες Λέικερς.

«Πρέπει να παρουσιάσουμε δύο διαφορετικές ομάδες, μία με τον Μπάινουμ και μία χωρίς. Αυτή τη στιγμή δουλεύουμε χωρίς αυτόν. Θεωρούμε πως θα τα πάμε καλά. Όταν γυρίσει, τότε θα κληθούμε να τον προσθέσουμε στα συστήματά μας» δήλωσε σχετικά ο Νταγκ Κόλινς.

Ανάμεσα στα νέα μέλη της πεντάδας των 76ερς είναι ο Θάντεους Γιανγκ. Ο 24χρονος φόργουορντ φάνηκε αισιόδοξος για τη νέα χρονιά: «Έχουμε σπουδαίο σέντερ και καλούς σουτέρ. Επίσης έχουμε ταχύτητα, που εξασφαλίζει ικανοποιητική κάλυψη της μπάλας. Το στοίχημα αφορά την αποδοχή των νέων μας ρόλων».

Για την ώρα, ο Λαβόι Άλεν θα είναι βασικός στη θέση «5». Οι Γιανγκ και Έβαν Τέρνερ θα ξεκινήσουν τη regular season σαν φόργουορντ, ενώ οι Τζέισον Ρίτσαρντσον και Τζρου Χολιντέι θα αποτελέσουν τους γκαρντ. Ο τελευταίος, πάντως, υπέγραψε συμβόλαιο τεσσάρων ετών πριν από τη σχετική προθεσμία, οπότε δεν θα γίνει restricted free agent το επόμενο καλοκαίρι. Συνολικά θα εισπράξει 41 εκατομμύρια δολάρια, όπως ανακοίνωσαν οι «σίξερς» μετά το παιχνίδι με τους Νάγκετς. Ο Κόλινς τόνισε επίσης πως η ομάδα χρειάζεται κατά μέσο όρο 40 πόντους από τη γραμμή των τριών πόντων και από αυτή των βολών σε κάθε αγώνα.

Από την άλλη κυριαρχεί η ανανέωση του συμβολαίου του Τάι Λόουσον για τέσσερα ακόμα χρόνια έναντι 48 εκατομμυρίων δολαρίων. Στελέχη του συλλόγου δηλώνουν ενθουσιασμένα από τη συμφωνία με τον 24χρονο πλέι-μέικερ.

Πάντως η παρουσία του Ντανίλο Γκαλινάρι στην πρεμιέρα θα κριθεί την ύστατη ώρα. Ο Ιταλός φόργουορντ συμμετείχε κανονικά στην πρωινή προπόνηση, αλλά δεν έχει ξεπεράσει τραυματισμό στον αστράγαλο.



Βαρύ πένθος στην οικογένεια του ΠΑΟΚ
Βαρύ πένθος στην οικογένεια του ΠΑΟΚ
O Βίκτορ Γουεμπανιάμα αναδείχθηκε ομόφωνα «ρούκι της χρονιάς»!
O Βίκτορ Γουεμπανιάμα αναδείχθηκε ομόφωνα «ρούκι της χρονιάς»!
Πως ο Λιούις Χάμιλτον ταλαιπώρησε την Κένταλ Τζένερ
Πως ο Λιούις Χάμιλτον ταλαιπώρησε την Κένταλ Τζένερ
Μεταγραφική «βόμβα» μεγατόνων: «Ο Ικάρντι θα παίζει του χρόνου στην Ελλάδα»!
Μεταγραφική «βόμβα» μεγατόνων: «Ο Ικάρντι θα παίζει του χρόνου στην Ελλάδα»!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved