Μαϊάμι Χιτ: Ξεκίνημα με δαχτυλίδια

Μαϊάμι Χιτ: Ξεκίνημα με δαχτυλίδια

Μάλλον το ντεμπούτο του Ρέι Άλεν εναντίον των Μπόστον Σέλτικς είναι αυτό που αποσπά το ενδιαφέρον, αλλά οι παίκτες των Μαϊάμι Χιτ θα παραλάβουν τα δαχτυλίδια τους με αφορμή την κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος, πριν από την πρεμιέρα.

Αύριο (31/10, 02:00) οι Χιτ και οι Σέλτικς θα ξεκινήσουν τη regular season. Από πολλούς θεωρούνται τα φαβορί της Ανατολής, αλλά η τελική τους κατάταξη θα επηρεαστεί ελάχιστα από το αποτέλεσμα του συγκεκριμένου αγώνα. Άλλωστε αμφότερες οι ομάδες θα δώσουν… 81 ακόμα παιχνίδια.

Η μοίρα που έφερε τον Άλεν απέναντι στην παλιά του ομάδα από την πρώτη ημέρα της κανονικής περιόδου είναι αυτή που θα επιφέρει μεγαλύτερες συγκινήσεις. Πέρσι, μάλιστα, ολοκλήρωσε την πορεία του στους «κέλτες» αγωνιζόμενος στον έβδομο τελικό της ανατολικής περιφέρειας του NBA εναντίον των… Χιτ. Ο σχετικός λεκτικός «πόλεμος» των τελευταίων ημερών απλά προσέδωσε το κάτι παραπάνω, αλλά η παρουσία του 37χρονου γκαρντ θα είχε ενδιαφέρον σε κάθε περίπτωση.

Πάντως δεν θα είναι ανάμεσα στους παίκτες, που θα τιμηθούν για το περσινό πρωτάθλημα. Ανάμεσα σε αυτούς, όμως, είναι ο Λεμπρόν Τζέιμς, που θα πάρει και επίσημα το πρώτο δαχτυλίδι. Ο αυτοαποκαλούμενος «βασιλιάς», πάντως, έχει ενοχλήσεις στον δεξιό αστράγαλο.

Έχει αποδείξει πολλάκις ότι ξεπερνά τραυματισμούς, αλλά η φετινή σεζόν θα είναι ιδιαίτερη για τον Τζέιμς, οπότε κρίνεται αμφίβολος. Θυμίζουμε πως προέρχεται από «γεμάτη» πορεία στα playoffs και άμεση ένταξη στην Ολυμπιακή ομάδα των Η.Π.Α. Σε αμφότερες τις περιπτώσεις έφυγε με την πρώτη θέση, αλλά την ίδια ώρα επιβαρύνθηκε με μεγάλο αριθμό παιχνιδιών.

Δεδομένα εκτός είναι ο Τζόελ Άντονι. Άλλωστε ο Καναδός σέντερ δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του, οπότε δεν υπολογίζεται άμεσα από τον Έρικ Σποέλστρα.

Τέλος αποδεσμεύτηκε ο Γκάρετ Τεμπλ μέσω του κατάλογου των waivers. Με την αποχώρηση του 26χρονου γκαρντ, οι Χιτ κατέληξαν στην τελική δεκαπεντάδα τους.

Παρακάτω η 15άδα των Χιτ:
Γκαρντ
Ντουέιν Ουέιντ
Μάριο Τσάλμερς
Ρέι Άλεν
Νόρις Κόουλ
Μάικ Μίλερ
Τέρελ Χάρις
Φόργουορντ
Λεμπρόν Τζέιμς
Σέιν Μπατίερ
Ρασάρντ Λιούις
Ουντόνις Χάσλεμ
Τζέιμς Τζόουνς
Σέντερ
Κρις Μπος
Τζόελ Άντονι
Τζος Χάρελσον
Ντέξτερ Πίτμαν



Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved