Φιλαδέλφεια 76ερς: Ανατροπή δεδομένων με Μπάινουμ

Φιλαδέλφεια 76ερς: Ανατροπή δεδομένων με Μπάινουμ

Δεν προπονήθηκε τελικά ο Άντριου Μπάινουμ και η συμμετοχή τους στο παρθενικό ματς των Φιλαδέλφεια 76ερς για τη φετινή regular season κρίνεται αμφίβολη.

Ο 24χρονος σέντερ πονά ακόμα στο δεξί γόνατο. Οι ενοχλήσεις είναι τόσο έντονες, που ενδέχεται να χάσει το ξεκίνημα της σεζόν. Την Τετάρτη (24/10) απλά παρακολούθησε την προπόνηση των συμπαικτών του από τον πάγκο, ενώ επρόκειτο να συμμετάσχει για πρώτη φορά κατά 100%.

Σίγουρα η εξέλιξη προκαλεί πονοκέφαλο στον Νταγκ Κόλινς, που θέλει οπωσδήποτε να δοκιμάσει τον Μπάινουμ στα συστήματα που σκοπεύει να εφαρμόσει κατά τη διάρκεια της κανονικής περιόδου. Άλλωστε έχει στηρίξει πολλά από αυτά πάνω στον πρώην σέντερ των Λος Άντζελες Λέικερς.

Τη Δευτέρα (22/10) έγινε η τελευταία ένεση στα γόνατα της δέκατης επιλογής του ντραφτ του 2005. Η επόμενη έχει προγραμματιστεί στη διακοπή της regular season για το All Star Game. Ουδείς, όμως, μπορεί να προβλέψει με σιγουριά την άμεση πορεία της υγείας του και την προσαρμογή του στα πλάνα των «σίξερς», καθώς δεν έχει οριστεί συγκεκριμένη ημερομηνία επιστροφής.

«Ίσως είμαι έτοιμος στην πρεμιέρα» δήλωσε ο ίδιος ο Μπάινουμ. Από την πλευρά του, ο GM του συλλόγου της Φιλαδέλφειας, Τόνι Ντε Λέο υποστήριξε πως μειώνονται οι πιθανότητες για παρουσία του νεοαποκτηθέντα σέντερ στον αγώνα εναντίον των Ντένβερ Νάγκετς (01/11, 02:00), όσο παραμένει στο περιθώριο.



Παναθηναϊκός: Διπλό πρόστιμο από την UEFA
Παναθηναϊκός: Διπλό πρόστιμο από την UEFA
Αυστραλία: Ο Κύργιος δήλωσε συμμετοχή στο «Kooyong Classic»
Αυστραλία: Ο Κύργιος δήλωσε συμμετοχή στο «Kooyong Classic»
Παναθηναϊκός: Παρουσιάζονται Κορόνα και Κοτσόλης
Παναθηναϊκός: Παρουσιάζονται Κορόνα και Κοτσόλης
Ολυμπιακός - Ρεάλ Μαδρίτης: Στη «μάχη» και οι Νέοι κόντρα στη «Βασίλισσα» και τον γιο του Μαρσέλο!
Ολυμπιακός - Ρεάλ Μαδρίτης: Στη «μάχη» και οι Νέοι κόντρα στη «Βασίλισσα» και τον γιο του Μαρσέλο!
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved