Νιου Γιορκ Νικς: Αγριεύει η κόντρα με Νετς

Νιου Γιορκ Νικς: Αγριεύει η κόντρα με Νετς

Βαρέθηκε ο Ρέιμοντ Φέλτον να ακούει «Νετς, Νετς, Νετς» και προκάλεσε τους φιλάθλους να παρακολουθήσουν την εναρκτήρια αναμέτρηση των Νιου Γιορκ Νικς στη regular season, όταν και θα αντιμετωπίσουν τους Μπρούκλιν Νετς.

Σήμερα (25/10, 02:30) οι Νικς και οι Νετς δίνουν φιλικό, αλλά το πρώτο επίσημο νεοϋορκέζικο ντέρμπι είναι προγραμματισμένο για τα ξημερώματα της επόμενης Παρασκευής (02/11, 02:00). Ο 28χρονος πλέι-μέικερ ήλθε φέτος στην παραδοσιακή ομάδα της Νέας Υόρκης, αλλά φαίνεται πως έχει ενταχθεί ήδη στο κλίμα της αντιπαλότητας, που ξεκίνησε σε λεκτικό επίπεδο, κυρίως από το νέο αστέρι των Νετς, Τζο Τζόνσον, και τον ιδιοκτήτη του συλλόγου, Μιχαήλ Προχόροφ.

«Προτείνω να παρακολουθήσουν οι φίλαθλοι το πρώτο παιχνίδι. Δεν υπάρχει κάτι άλλο. Έχω ακούσει πολλά από την άλλη πλευρά. Θα μετρήσει μονάχα η παρουσία μας στο παρκέ. Η κόντρα είναι καλή για τους Νικς και για την πόλη. Οι Νετς έχουν σπουδαίο σύνολο, αλλά εγώ προτιμώ να επικεντρωθώ στη δουλειά μου» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Φέλτον σε ραδιοφωνική εκπομπή.

Αμφότερες οι ομάδες του «Μεγάλου Μήλου» ολοκληρώνουν τα φιλικά προετοιμασίας με το αποψινό ματς στο «Nassau Coliseum». Σε οκτώ ημέρες θα αρχίσουν, πάλι μαζί, την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος.

Πάντως το αποτέλεσμα της συγκεκριμένης αναμέτρησης δεν θα διαδραματίσει ρόλο σε μία σεζόν 82 παιχνιδιών. Το γόητρο, όμως, φαίνεται πως παίρνει άμεσα μεγάλες διαστάσεις. Φέτος οι Νετς έχουν μετακομίσει στο Μπρούκλιν και δηλώνουν έτοιμοι για πρωταθλητισμό. Οι Νικς, από την πλευρά τους, έχουν ενισχυθεί με αρκετούς έμπειρους παίκτες και θα προσπαθήσουν να σταθούν στην Atlantic, που φαίνεται πως θα είναι ο όμιλος με τον μεγαλύτερο ανταγωνισμό.

«Όταν ήρθα εδώ, είχα πει πως θα δουλέψουμε όλοι μαζί, για να προοδεύσουμε σταδιακά. Αυτό συνέβη. Νομίζω ότι η διοίκηση έχει κάνει καλή δουλειά και έχει προσθέσει στο ρόστερ τους απαραίτητους ρολίστες, ώστε να πλαισιώσει εμένα και τον Αμάρε. Πλέον έχουμε τρεις ικανούς πλέι-μέικερ, πολλούς σουτέρ και πολλούς ψηλούς. Σε αντίθεση με την περσινή σεζόν, υπάρχει το απαραίτητο βάθος, ώστε να ξεπεραστούν πιθανοί τραυματισμοί» δήλωσε σχετικά ο Καρμέλο Άντονι.

Θυμίζουμε πως αποκτήθηκαν, μεταξύ άλλων, οι Κερτ Τόμας, Τζέισον Κιντ, Μάρκους Κάμπι, Πάμπλο Πριτζιόνι και Ρασίντ Ουάλας. Πλην του 35χρονου Αργεντινού, που θα ντεμπουτάρει στο NBA, οι άλλοι παίκτες είναι από 38 μέχρι 40. Πάντως ο υψηλός μέσος όρος ηλικίας δεν ανησυχεί τον Μάικ Ουόντσον: «Θέλαμε έμπειρους παίκτες σε κάποιες θέσεις. Δεν παίρνεις πρωταθλήματα με νέους παίκτες. Δεν θα τα καταφέρουν μόνοι τους οι Μέλο και Αμάρε. Για αυτό είμαστε ικανοποιημένοι με τις μεταγραφικές μας κινήσεις».

Αξίζει να σημειωθεί πως υπάρχει θετικό κλίμα γύρω από τον Κρις Κόπλαντ, που έχει εντυπωσιάσει σε παραγωγικό επίπεδο στα μέχρι στιγμής φιλικά. Φυσικά ο 28χρονος φόργουορντ έχει εκμεταλλευτεί τις απουσίες άλλων παικτών της θέσης του λόγω τραυματισμών, αλλά δεν αποκλείεται να αποσπάσει εντός της τρέχουσας εβδομάδας μόνιμο συμβόλαιο από τους Νικς.



Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που κοιμάται 5 με 6 φορές τη μέρα
Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που κοιμάται 5 με 6 φορές τη μέρα
EuroLeague: Ανακοίνωση για τις δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν περί διαιτησίας
EuroLeague: Ανακοίνωση για τις δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν περί διαιτησίας
Super League: Ο Γερμανός Σρέντερ ορίστηκε στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ | Οι διαιτητές της αγωνιστικής
Super League: Ο Γερμανός Σρέντερ ορίστηκε στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ | Οι διαιτητές της αγωνιστικής
Μαρία Σάκκαρη: Πρόκριση στη Μαδρίτη με κυριαρχική εμφάνιση
Μαρία Σάκκαρη: Πρόκριση στη Μαδρίτη με κυριαρχική εμφάνιση
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved