Playoffs χωρίς Χάουαρντ οι Μπρούκλιν Νετς

Playoffs χωρίς Χάουαρντ οι Μπρούκλιν Νετς

Πολύ δυνατό ρόστερ «συναρμολόγησαν» οι Μπρούκλιν Νετς, αν και δεν απέκτησαν τον Ντουάιτ Χάουαρντ.

Από πέρσι είχαν ξεκαθαριστεί ο στόχος των Νετς. Συγκεκριμένα η μετακόμιση από το Νιου Τζέρζεϊ στο Μπρούκλιν θα έπρεπε να συνδυαστεί με πρόκριση στα playoffs.

Σημαντικό κομμάτι των φιλοδοξιών του συλλόγου είχε εναποτεθεί στον Χάουαρντ των Ορλάντο Μάτζικ. Η συγκεκριμένη ανταλλαγή δεν εξασφαλίστηκε, αλλά οι υπόλοιπες μεταγραφικές κινήσεις των Νεοϋορκέζων κρίνονται απόλυτα πετυχημένες, οπότε θέτουν υποψηφιότητα για παρουσία στα playoffs του 2013.

Την 1η Ιουλίου υπήρχαν μονάχα τέσσερις παίκτες με συμβόλαιο στο ρόστερ. Κατ’ αρχήν ανανέωσε ο Ντερόν Ουίλιαμς. Το αντίστοιχο συνέβη επίσης με τους Τζέραλντ Ουάλας, Μπρουκ Λόπεζ και Κρις Χάμφρις. Όλοι μαζί ισοδυναμούν με τη βάση του συλλόγου.

Οι δύο τελευταίοι είχαν συμπεριληφθεί στα «πακέτα» προς τους Μάτζικ, αλλά πλέον είναι διαθέσιμοι για ανταλλαγή τον Δεκέμβριο. Πάντως οι Νετς ολοκλήρωσαν μία άλλη μεγάλη μεταγραφική κίνηση, η οποία αφορούσε την απόκτηση του 6-φορές all-star γκαρντ, Τζο Τζόνσον, από τους Ατλάντα Χοκς. Μάλιστα «ξεφορτώθηκαν» παράλληλα αρκετά «φουσκωμένα» συμβόλαια.

Από την «αγορά» των free agents αποκτήθηκαν οι Ρέτζι Έβανς, Τζέρι Στάκχαουζ, Σι Τζέι Ουότσον και Μίρσα Τελέτοβιτς. Οι τρεις πρώτοι αποτελούν σίγουρες εναλλακτικές λύσεις, ενώ ο Κροάτης φόργουορντ συμπεριλαμβάνεται στην κατηγορία των rookies, μαζί με τους Τάισον Τέιλορ και Τορνίκε Σενγκέλια. Αν μη τι άλλο, όλοι θεωρούνται εξελίξιμοι.

Εν ολίγοις, ο GM, Μπίλι Κινγκ, αποδείχθηκε «ορεξάτος». Το ρόστερ, το οποίο δημιούργησε, είναι τουλάχιστον επιπέδου playoffs. Πάντως τα νέα πρόσωπα θα πρέπει να γνωριστούν δουλεύοντας μαζί στην προετοιμασία. Όπως και να έχει, η νέα σεζόν θα ξεκινήσει με αισιοδοξία στους Νετς.



Δύο αγωνιστικές στον Αλέγκρι
Δύο αγωνιστικές στον Αλέγκρι
ΠΑΣ Γιάννινα: Τέλος ο Μπόρις Κλέιμαν
ΠΑΣ Γιάννινα: Τέλος ο Μπόρις Κλέιμαν
Αταμάν:"Πολύ υψηλό I.Q. ο Σαμοντούροβ"
Αταμάν:"Πολύ υψηλό I.Q. ο Σαμοντούροβ"
Basket League: Με Κατσίβελη ο Άρης στην Πάτρα
Basket League: Με Κατσίβελη ο Άρης στην Πάτρα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved