Τριστάν Τόμπσον: «Θέλω να γίνω ηγέτης»

Τριστάν Τόμπσον: «Θέλω να γίνω ηγέτης»

Ηγετικό ρόλο στους Κλίβελαντ Καβαλίερς θέλει να αναλάβει ο Τριστάν Τόμπσον, ενώ οι «καβς» προγραμμάτισαν ραντεβού με τον Σι Τζέι Μάιλς.

Ο Καναδός φόργουορντ/σέντερ ετοιμάζεται για τη δεύτερή του σεζόν στο ΝΒΑ. Θυμίζουμε πως πέρσι κατατάχθηκε στην τέταρτη θέση του ντραφτ, αλλά δεν κάλυψε τις σχετικές προσδοκίες. Άλλωστε ήταν διαρκώς στη «σκιά» του Κάιρι Έρβινγκ.

Ωστόσο, ο Τόμπσον δεν θέλει να συνεχίσει απαρατήρητος στον «μαγικό» κόσμο και θέτει υψηλούς στόχους για το 2012-13:

«Μάλλον πρέπει να αναλάβω μεγαλύτερο ηγετικό ρόλο. Ο Κάιρι και εγώ ήρθαμε στο Summer League με πολλά ακόμα νεαρά παιδιά, οπότε μοιάζαμε σαν έμπειροι παίκτες. Πρέπει να τους βοηθήσουμε στην προσαρμογή τους και να χτίσουμε την κατάλληλη χημεία».

Επίσης, ο 21χρονος πρώην παίκτης του Τέξας αποκάλυψε ότι θα μείνει στο Κλίβλαντ ολόκληρο το καλοκαίρι. Σκοπεύει να δουλέψει εντατικά με το τεχνικό επιτελείο των Καβαλίερς, πριν από την έναρξη της προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν.

Εν τω μεταξύ, οι εκπρόσωποι του Οχάιο θα συναντηθούν τις επόμενες μέρες με τον Μάιλς. Ο 25χρονος φόργουορντ/γκαρντ ολοκλήρωσε επταετή πορεία στους Γιούτα Τζαζ και είναι unrestricted free agent. Πάντως έχει ήδη αποσπάσει ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων του ΝΒΑ.



Πένθος στο βρετανικό ποδόσφαιρο: Πέθανε ο θρύλος της Λιντς, Τέρι Γιόραθ
Πένθος στο βρετανικό ποδόσφαιρο: Πέθανε ο θρύλος της Λιντς, Τέρι Γιόραθ
MVP ο Ομπστ πριν από τον Ολυμπιακό
MVP ο Ομπστ πριν από τον Ολυμπιακό
Σέζαρ Λουίς Μέρλο: «Πολύ προχωρημένες οι επαφές Παναθηναϊκού – Γοδόι Κρουζ για Αντίνο»
Σέζαρ Λουίς Μέρλο: «Πολύ προχωρημένες οι επαφές Παναθηναϊκού – Γοδόι Κρουζ για Αντίνο»
«Τη Δευτέρα στη Βραζιλία ο Τετέ»
«Τη Δευτέρα στη Βραζιλία ο Τετέ»
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved