Δύο προσλήψεις στους Ορλάντο Μάτζικ

Δύο προσλήψεις στους Ορλάντο Μάτζικ

Ο νέος GM των Ορλάντο Μάτζικ, Ρομπ Χένιγκαν, προσέλαβε τον Σκοτ Πέρι στη θέση του αντιπροέδρου/βοηθού GM και τον Ματ Λόιντ στη θέση του βοηθού GM.

Εν ολίγοις, ο Χένιγκαν πρόσθεσε στο διοικητικό σχήμα τους δύο πρώτες βοηθούς του. Ο Πέρι ήταν τα τελευταία τέσσερα χρόνια στους Ντιτρόιτ Πίστονς, ενώ ο Λόιντ τα τελευταία 13 στους Σικάγο Μπουλς.

Παράλληλα συνεχίζεται η αναζήτηση νέου προπονητή, που θα διαδεχθεί τον Σταν Βαν Γκάντι. Έντονα «ακούγονται» οι Μπράιαν Σο, Στιβ Κλίφορντ και Μάικλ Μαλόουν, ενώ δεν αποκλείεται η περίπτωση προσέγγισης του Σκοτ Μπρουκς, αν ο τελευταίος αποχωρήσει από τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ.

«Σίγουρα πρέπει να επιταχύνουμε τη διαδικασία, τώρα που τελείωσε το ντραφτ. Έχουμε καταγράψει κάποια πρόοδο και έχουμε ξεχωρίσει μερικούς υποψήφιους. Δεν πρόκειται να προσφέρω περισσότερες λεπτομέρειες» δήλωσε σχετικά με τον νέο κόουτς ο Χένιγκαν.

Θυμίζουμε πως στο ντραφτ επιλέχθηκε ο φόργουορντ Άντριου Νίκολσον στη 19η θέση. Ο φόργουορντ/σέντερ, Κάιλ Ο’ Κιν αποτέλεσε τη 49η επιλογή της διαδικασίας εισαγωγής παικτών στο ΝΒΑ και τη δεύτερη των Μάτζικ. Αμφότεροι θα ντεμπουτάρουν στο επερχόμενο Summer League, αλλά πολύ δύσκολα θα πάρουν θέση βασικού τη νέα χρονιά.

Τέλος, ο Τζαμίρ Νέλσον αποφάσισε να μην ενεργοποιήσει την οψιόν περί μονοετής επέκτασης του συμβολαίου του. Έτσι θα γίνει unrestricted free agent τις επόμενες ώρες, αλλά οι Μάτζικ θα προσπαθήσουν να τον κρατήσουν προσφέροντας «φρέσκο» πολυετές συμβόλαιο.



Ο καιρός το Σαββατοκύριακο: Άστατος με τοπικές βροχές και πτώση της θερμοκρασίας
Ο καιρός το Σαββατοκύριακο: Άστατος με τοπικές βροχές και πτώση της θερμοκρασίας
ΑΕΛ: Με Σουρλή η αποστολή για το ματς με την ΑΕΚ
ΑΕΛ: Με Σουρλή η αποστολή για το ματς με την ΑΕΚ
Γιαννακόπουλος: Μήνυμα κούπας για Παναθηναϊκό AKTOR μετά την αύξηση του «ερυθρόλευκου» σερί
Γιαννακόπουλος: Μήνυμα κούπας για Παναθηναϊκό AKTOR μετά την αύξηση του «ερυθρόλευκου» σερί
Μπαρτζώκας: «Τεράστιο βάρος για την ομάδα να πάμε στο Final 4»
Μπαρτζώκας: «Τεράστιο βάρος για την ομάδα να πάμε στο Final 4»
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved