Δεν ανησυχεί ο Κένταλ Μάρσαλ

Δεν ανησυχεί ο Κένταλ Μάρσαλ

Περισσότερο σοβαρός αποδεικνύεται ο τραυματισμός του Κένταλ Μάρσαλ στον καρπό, αλλά ο 20άχρονος πλέι-μέικερ δεν ανησυχεί αναφορικά με την κατάταξή του στο επερχόμενο ντραφτ.

Ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις στη Νορθ Καρολάινα και ο Μάρσαλ ετοιμάζεται για τη μεταπήδηση στο ΝΒΑ. Άλλωστε εκτιμάται πως θα βρεθεί στην πρώτη 15άδα της διαδικασίας εισαγωγής παικτών στον «μαγικό» κόσμο. Πάντως μάλλον θα κατατασσόταν ψηλότερα, αν δεν τραυματιζόταν στον δεξιό καρπό.

Άλλωστε δεν έχει ξεπεράσει ακόμα το πρόβλημα, που προέκυψε κατά τη διάρκεια της τελικής φάσης του φετινού πρωταθλήματος του NCAA. Συγκεκριμένα τραυματίστηκε στον αγώνα για τους «32» και οι Ταρ Χιλς αποκλείστηκαν χωρίς τον Μάρσαλ στα προημιτελικά, ένα βήμα πριν από το Final Four.

«Ο καρπός μου είναι σχεδόν στο 100%» δήλωσε αρχικά ο νεαρός «άσος» επιβεβαιώνοντας τη διαρκή ταλαιπωρία του και πρόσθεσε: «Δεν ξέρουν πολλοί πως έχω χτυπήσει και τον αγκώνα μου. Μάλιστα αυτός με έχει ενοχλήσει περισσότερο. Ελπίζω πως θα είμαι έτοιμος για το Combine».

Θυμίζουμε πως το Combine, στο οποίο θα πάρουν μέρος εξήντα παίκτες, θα διεξαχθεί στις 7 και στις 8 Ιουνίου. Στις 28 του ίδιου μήνα ακολουθεί το ίδιο το ντραφτ.



Μεταγραφές, ΑΕΚ: Αυτή είναι η πρόταση για να πάρει «πακέτο» Τετέι και Παντελίδη από Κηφισιά
Μεταγραφές, ΑΕΚ: Αυτή είναι η πρόταση για να πάρει «πακέτο» Τετέι και Παντελίδη από Κηφισιά
Ελληνικές «μάχες» στο BCL
Ελληνικές «μάχες» στο BCL
Σποέλστρα και επίσημα στην Team USA
Σποέλστρα και επίσημα στην Team USA
Ο Αντρέα Τρινκιέρι αισθάνεται δικαιωμένος στην τοποθεσία Πειραιάς
Ο Αντρέα Τρινκιέρι αισθάνεται δικαιωμένος στην τοποθεσία Πειραιάς
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved

Το σπίτι της Αμαλίας Κωστοπούλου στο Τέξας συνδυάζει την αμερικανική άνεση με τη μεσογειακή απλότητα