«Αγκαλιά» με το πλεονέκτημα έδρας οι Σέλτικς

«Αγκαλιά» με το πλεονέκτημα έδρας οι Σέλτικς

Μία ακόμα νίκη (ή ήττα των Νιου Γιορκ Νικς) θέλουν οι Μπόστον Σέλτικς για να καπαρώσουν την πρώτη θέση της Pacific, η οποία εξασφαλίζει πλεονέκτημα έδρας στον πρώτο γύρο των playoffs.

Άλλωστε με μπροστάρη τον Πολ Πιρς οι «κέλτες» επιβλήθηκαν των Ορλάντο Μάτζικ. Μάλιστα οι εκπρόσωποι της Μασαχουσέτης δεν είχαν τους Ραζόν Ρόντο και Ρέι Άλεν στη διάθεσή τους, ενώ ο Ντουάιτ Χάουαρντ απουσίασε για έκτο συνεχόμενο παιχνίδι της ομάδας του.

Από την πλευρά τους, οι Σικάγο Μπουλς διατήρησαν διαφορά 2.5 επιτυχιών από τους Μαϊάμι Χιτ στην «κούρσα» της ανατολικής περιφέρειας του ΝΒΑ. Οι μεν κέρδισαν εύκολα τους Σάρλοτ Μπόμπκατς, οι δε τους Τορόντο Ράπτορς και οι δύο τους θα «συγκρουστούν» τα ξημερώματα της Παρασκευής (20/04).

Στα της Δύσης, οι Σαν Αντόνιο Σπερς «εξολόθρευσαν» τους Σακραμέντο Κινγκς και διατήρησαν το πλεονέκτημα μισής επιτυχίας από τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, οι οποίοι επικράτησαν των Φίνιξ Σανς με… σαράντα πόντους του Τζέιμς Χάρντεν. Στην τρίτη θέση έμειναν οι Λος Άντζελες Λέικερς κερδίζοντας τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, αλλά οι συμπολίτες τους Κλίπερς επιβλήθηκαν των Ντένβερ Νάγκετς, οπότε η διαφορά των δύο εκπροσώπων της «πόλης των αγγέλων» δεν άλλαξε (μισή επιτυχία).

Σημαντικό βήμα για την κατάληψη μίας θέσης στα playoffs έκαναν οι Νιου Γιορκ Νικς ξεπερνώντας το εμπόδιο των Νιου Τζέρζεϊ Νετς, ενώ οι Μέμφις Γκρίζλις εξασφάλισαν τη δική τους παρουσία ύστερα από τη νίκη τους σε βάρος των Νιου Ορλίνς Χόρνετς. Ακόμα, οι Φιλαδέλφεια 76ερς αύξησαν τη διαφορά τους από τους Μιλγουόκι Μπακς στη «μάχη» για την όγδοη θέση της Ανατολής, καθώς κέρδισαν εύκολα τους Κλίβελαντ Καβαλίερς και τα «ελάφια» ηττήθηκαν από τους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς.

Μόνοι στην πέμπτη θέση της Ανατολής είναι πλέον οι Ατλάντα Χοκς. Άλλωστε… διέλυσαν τους Ντιτρόιτ Πίστονς. Έκτοι κατατάχθηκαν στη Δύση οι Ντάλας Μάβερικς, καθώς επιβλήθηκαν των Χιούστον Ρόκετς, οι οποίοι έμειναν εκτός της προνομιούχας οκτάδας. Τη θέση τους πήραν οι Γιούτα Τζαζ, οι οποίοι δεν δυσκολεύτηκαν με αντίπαλους τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς.

Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς:

Ουάσινγκτον Ουίζαρντς-Μιλγουόκι Μπακς 121-112
Σάρλοτ Μπόμπκατς-Σικάγο Μπουλς 68-100
Κλίβελαντ Καβαλίερς-Φιλαδέλφεια 76ερς 87-103
Ατλάντα Χοκς-Ντιτρόιτ Πίστονς 116-84
Νιου Τζέρζεϊ Νετς-Νιου Γιορκ Νικς 95-104
Μαϊάμι Χιτ-Τορόντο Ράπτορς 96-72
Μπόστον Σέλτικς-Ορλάντο Μάτζικ 102-98
Μέμφις Γκρίζλις-Νιου Ορλίνς Χόρνετς 103-91
Ντάλας Μάβερικς-Χιούστον Ρόκετς 117-110
Ντένβερ Νάγκετς-Λος Άντζελες Κλίπερς 98-104
Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς-Γιούτα Τζαζ 91-112
Φίνιξ Σανς-Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ 97-109
Σακραμέντο Κινγκς-Σαν Αντόνιο Σπερς 102-127
Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς-Λος Άντζελες Λέικερς 87-99

«Αγκαλιά» με το πλεονέκτημα έδρας οι Σέλτικς



EURO 2024: Η UEFA άναψε το πράσινο φως για 26 παίκτες
EURO 2024: Η UEFA άναψε το πράσινο φως για 26 παίκτες
Μεταγραφές, Ντόρτμουντ: Τέλος ο Ρόις - Αποχωρεί στο τέλος της σεζόν
Μεταγραφές, Ντόρτμουντ: Τέλος ο Ρόις - Αποχωρεί στο τέλος της σεζόν
«Τέλος» από τον Ατρόμητο ο Ίλιτς
«Τέλος» από τον Ατρόμητο ο Ίλιτς
Πινγκ Πονγκ: Η αποστολή για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Under 13 του Βουκουρεστίου
Πινγκ Πονγκ: Η αποστολή για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Under 13 του Βουκουρεστίου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved