«Θυσιάζουν» τη σεζόν οι Νετς

«Θυσιάζουν» τη σεζόν οι Νετς

Η χρονιά εξελίσσεται με το χειρότερο δυνατό τρόπο, οι τραυματισμοί συσσωρεύονται, αλλά οι Νιου Τζέρζεϊ Νετς δεν πρόκειται να κινηθούν στην «αγορά».

Τουλάχιστον αυτό ισχυρίζεται ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, Μπίλι Κινγκ. Πάντως, στην περίπτωση του Ντουάιτ Χάουαρντ, για τον οποίο υπάρχουν φημολογίες για συνέχιση της καριέρας του στους Νετς, δεν πρέπει να αποκλειστούν άμεσες εξελίξεις ακόμα, αφού ο All-Star σέντερ προφανώς δεν ανήκει στην ίδια κατηγορία με τους... υπόλοιπους.

Στο μεταξύ, ο Κιθ Μπόγκανς, αναπληρωματικός γκαρντ, έσπασε στον αστράγαλό του στον αγώνα των Νετς με τους Ντιτρόιτ Πίστονς. Αυτός αποκτήθηκε σαν free agent πριν δύο εβδομάδες, αλλά πλέον θα υποβληθεί σε εγχείρηση και θα χάσει το υπολειπόμενο διάστημα της σεζόν.

Στα θετικά είναι η ταχύτερη, σε σχέση με τις αρχικές ιατρικές εκτιμήσεις, επιστροφή του rookie Μάρσον Μπρουκς στα παρκέ. Αν και είχε σπάσει το μικρό του δάκτυλο στο δεξί πόδι, ο νεαρός γκαρντ φαίνεται έτοιμος να επανέλθει άμεσα στην δράση αγνοώντας τον πόνο που νιώθει.

Σύντομα θα επιστρέψει επίσης ο Ντε Σόουν Στίβενσον, ενώ μετέωρος παραμένει ο Μπρουκ Λόπεζ. Προφανώς όλα αυτά και οι περιπτώσεις των Μεχμέτ Οκούρ και Ντέμιον Τζέιμς, μεταξύ άλλων, προβληματίζουν τους ανθρώπους των Νετς, αλλά δεν είναι αρκετά για να προκαλέσουν εσπευσμένη ενίσχυση του ρόστερ πριν την λήξη της προθεσμίας των ανταλλαγών, όπως δήλωσε ο Μπίλι Κινγκ σε συνέντευξη Τύπου.



Στη «μάχη» του Κυπέλλου ο... ακέφαλος Παναθηναϊκός
Στη «μάχη» του Κυπέλλου ο... ακέφαλος Παναθηναϊκός
Champions League, Ολυμπιακός - Πάφος: Εκκίνηση στα… αστέρια απ’ το «κάστρο» του
Champions League, Ολυμπιακός - Πάφος: Εκκίνηση στα… αστέρια απ’ το «κάστρο» του
Γκραντ: «Θέλουμε την κορυφή και θέλουμε και... εκδίκηση»
Γκραντ: «Θέλουμε την κορυφή και θέλουμε και... εκδίκηση»
Πένθος στο ποδόσφαιρο: Πέθανε στα 42 του ο σπουδαίος Ντέγιαν Μιλοβάνοβιτς
Πένθος στο ποδόσφαιρο: Πέθανε στα 42 του ο σπουδαίος Ντέγιαν Μιλοβάνοβιτς
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved

Πρέπει να καθαρίζονται κάθε εβδομάδα, αλλά κανείς δεν το κάνει (από τα πιο βρώμικα σημεία κουζίνας)