Το νέο παπούτσι του Κόμπι (photos+videos)

Το νέο παπούτσι του Κόμπι (photos+videos)

Η τεχνολογία στα προϊόντα υποστήριξης των αθλητών έχει προοδεύσει σε επίπεδα που κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί πριν από μερικά χρόνια. Η NIKE, ηγέτιδα στο χώρο του μπάσκετ, και όχι μόνο, δίνει άλλη διάσταση στο παπούτσι των παρκέ με το Kobe VII System Supreme.

Το παπούτσι, που σχεδιάστηκε για τον σούπερ-σταρ του ΝΒΑ, Kobe Bryant και για αυτό φέρει στο πίσω μέρος του την υπογραφή του Αμερικάνου άσου, είναι πρωτοποριακό και «επαναστατικό».

Το Kobe VII System Supreme, προσφέρει ένα σύστημα υψηλών επιδόσεων που επιτρέπει στους παίκτες να προσαρμόζουν το παπούτσι στις προτιμήσεις τους, αλλάζοντας τα τμήματα υποστήριξης στον αστράγαλο, προσφέροντας αντικραδασμική προστασία στο μέσον του πέλματος.

Το νέο παπούτσι της ΝΙΚΕ, που δημιούργησε Eric Avar (creative director της Nike), διαθέτει εναλλακτικά σετ προαιρετικών εξαρτημάτων, τα οποία επιτρέπουν στους παίκτες να τροποποιούν την αντικραδασμική προστασία και την υποστήριξη που παρέχει το υπόδημα ανάλογα με το στυλ που παίζουν:

 *** Attack Fast: Για παίκτες με πλεονέκτημα στην ταχύτητα. Περιλαμβάνει μια ενδιάμεση σόλα Phylon με στοιχεία Nike Zoom στο εμπρός τμήμα του πέλματος και στη φτέρνα για απόλυτα μικρό βάρος και τέλεια απόκριση. Διαθέτει επίσης εξαιρετικά ελαστικό υλικό που αγκαλιάζει το πέλμα για σωστή υποστήριξη, εφαρμόζει σαν κάλτσα εξαλείφοντας την ανάγκη της παραδοσιακής γλώσσας και της εσωτερικής επένδυσης και διατηρεί το υπόδημα ελαφρύ.

 *** Attack Strong: Για τους αγώνες που έχουν μεγάλη ένταση και απαιτούν ιδιαίτερη σωματική προσπάθεια, υπάρχει το σετ Attack Strong. Η ενδιάμεση σόλα Cushlon πλήρους μήκους και ένα αξεσουάρ που αγκαλιάζει τον αστράγαλο προσφέρουν βελούδινη, άνετη κίνηση και τέλεια υποστήριξη.

Από πλευράς design, το Nike Zoom Kobe VII παρουσιάζει την ιστορία ενός αρπακτικού ζώου, η οποία είναι εμπνευσμένη από το ένστικτο του Kobe. Τα μοτίβα του αρπακτικού ζωντανεύουν στο εξωτερικό περίβλημα και συνδυάζουν στοιχεία από την όψη τριών ζώων: της λεοπάρδαλης, του μεγάλου λευκού καρχαρία και του φιδιού Black Mamba.

Το NIKEiD θα προσφέρει πλήρη δυνατότητα προσαρμογής του Kobe VII System μέσα σε αυτή τη χρονιά, με πολλαπλούς τρόπους κατασκευής του συστήματος. Οι προαιρετικές δυνατότητες προσαρμογής περιλαμβάνουν επιλογές για την εφαρμογή, για την αντικραδασμική προστασία και για τα χρώματα. Η πλήρης δυνατότητα προσαρμογής του Kobe VII System θα είναι διαθέσιμη στο NIKEiD.com.

Δείτε τον Kobe να εξηγεί γιατί χρειάζεσαι το #KOBE SYSTEM

Επίσης παρακολουθείστε τον σε ένα εντελώς διαφορετικό ρόλο από εκείνους που τον γνωρίζατε μέχρι σήμερα. Ως life coach μιλά με τον Eric Avar και παρουσιάζει τη μέθοδο της επιτυχίας, που αφορά μόνο τους πραγματικά επιτυχημένους, τους ανθρώπους που αντιλαμβάνονται το αίσθημα της κορυφής και είναι έτοιμοι να το ξεπεράσουν.

Βρείτε εδώ περισσότερα νέα και ενημερώσεις https://www.facebook.com/NikeBasketballGreece ενώ επιπλέον πληροφορίες και φωτογραφικό υλικό είναι διαθέσιμα στο http://nikeinc.com/nike-basketball



Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Βίρτους - Παναθηναϊκός AKTOR και Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Βίρτους - Παναθηναϊκός AKTOR και Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Λέστερ: Απολύθηκε ο προπονητής της γυναικείας ομάδας λόγω σχέσης με παίκτρια
Λέστερ: Απολύθηκε ο προπονητής της γυναικείας ομάδας λόγω σχέσης με παίκτρια
NBA: Συγκλονιστικός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, αλλά απελπιστικά μόνος - Σοκ για τους Σέλτικς
NBA: Συγκλονιστικός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, αλλά απελπιστικά μόνος - Σοκ για τους Σέλτικς
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επανέρχεται η Γαλατασαράι για τον Ερικσεν
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επανέρχεται η Γαλατασαράι για τον Ερικσεν
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved