Μια νέα… Αγία Τριάδα ανατέλλει στο Λος Άντζελες

Μια νέα… Αγία Τριάδα ανατέλλει στο Λος Άντζελες

Με τους Κρις Πολ και Τσόνσεϊ Μπίλαπς να «δένουν» με το καλημέρα στα γκαρντ και τον Μπλέικ Γκρίφιν να ξεκινά από εκεί που σταμάτησε την περσινή σεζόν, οι - εντυπωσιακή στο δεύτερο μέρος - Κλίπερς έδειξαν από νωρίς τις άγριες διαθέσεις τους, επικρατώντας των Ουόριος με 105 – 86 στο Όκλαντ.

Τι και αν οι παίκτες του Βίνι Ντελ Νέγκρο εμφανίστηκαν κατώτεροι των προσδοκιών στα πρώτα λεπτά, στη συνέχεια ανέβασαν ρυθμούς και εκμεταλλευόμενοι την αστοχία των γηπεδούχων του Μαρκ Τζάκσον, στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της προπονητικής του καριέρας - αφού ο Μόντα Έλις (λίγες ώρες μετά τα νέα του θανάτου της γιαγιάς του) έμεινε μακριά από τον καλό του εαυτό (15 πόντοι, 6/19 σουτ) και ο Κάρι έδειξε εμφανώς επηρεασμένος από τον τραυματισμό του (4 πόντοι, 2/12σουτ) - ξεκίνησαν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους, στέλνοντας ηχηρό μήνυμα στους αντιπάλους τους.

Για τους νικητές ο Γκρίφιν σημείωσε 22 πόντους, ο Πολ άλλους 20 και 9 ασίστ, ο Μπίλαπς πρόσθεσε 21 και 5 ριμπάουντ, ενώ καθοριστική ήταν η συμβολή και του τρίτου αποκτήματος της ομάδας του Λος Άντζελες, Καρόν Μπάτλερ με 11 πόντους και 10 ριμπάουντ.

Τα δωδεκάλεπτα: 20-24, 43-41, 68-75, 86-105.

ΟΥΟΡΙΟΣ: Λι 21 (12 ριμπ.), Έλις 15 (8 ασίστ), Ρας 12, Μπιέντρινς 10 ( ριμπ.), Ράιτ 8 (9 ριμπ.), Τόμπσον 7, Σμιθ 7, Κάρι 4, Ούντο 1, Μπράουν 1, ΜακΓκουάιρ, Τζένκινς, Τάιλερ.

ΚΛΙΠΕΡΣ: Γκρίφιν 22 (7 ριμπ.), Μπίλαπς 21 (5 ριμπ., 4 ασίστ), Πολ 20 (9 ασίστ), Μπάτλερ 11 (10 ριμπ., 4 ασίστ), Ουίλιαμς 8, Κουκ 8, Τζόρνταν 6, Γκόμες 6, Φόι 3.



Το «ντέρμπι αιωνίων» Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός παίζει δυνατά στην COSMOTE TV
Το «ντέρμπι αιωνίων» Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός παίζει δυνατά στην COSMOTE TV
Παναθηναϊκός: Επισημοποιήθηκε η συμφωνία με τον Χρήστο Κόντη
Παναθηναϊκός: Επισημοποιήθηκε η συμφωνία με τον Χρήστο Κόντη
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 25 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 25 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
Επεισόδια πριν το Παρί Σεν Ζερμέν – Αταλάντα, συνελήφθησαν 19 Ιταλοί
Επεισόδια πριν το Παρί Σεν Ζερμέν – Αταλάντα, συνελήφθησαν 19 Ιταλοί
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved

Μην πετάξεις ξανά τις φλούδες λεμονιού! Ο τρόπος με τον οποίο θα σώσουν τα φυτά σου