Τα σχέδια του Χάουαρντ στο Ορλάντο

Τα σχέδια του Χάουαρντ στο Ορλάντο

Δύσκολα θα δουν ΝΒΑ φέτος οι οπαδοί των Ορλάντο Μάτζικ, αλλά ο Ντουάιτ Χάουαρντ τους πρόσφερε ένα ξεχωριστό σόου την Κυριακή (13/11).

Ο σέντερ του συλλόγου του Ορλάντο μάζεψε τους σύγχρονους παίκτες των Μάτζικ και αρκετούς παλαίμαχους, ώστε να διεξαχθεί αγώνας μεταξύ τους. Οι Γκίλμπερτ Αρίνας, Μπραντον Μπας, Κουεντίν Ρίτσαρντσον, Τζαμίρ Νέλσον και Ράιαν Άντερσον αποτέλεσαν μέλη της πρώτης ομάδας, ενώ οι Πένι Χάρνταγουεϊ, Κόρτνεϊ Λι, Ματ Μπαρνς, Ρασάρντ Λούις, Τρέβορ Αρίζα και Μάρτσιν Γκόρτατ ξαναφόρεσαν την φανέλα των Μάτζικ.

Οι εκπλήξεις δεν σταμάτησαν εκεί, αφού ο παγκόσμιος πρωταθλητής πυγμαχίας Floyd Mayweather και ο ράπερ Lil Wayne ήταν οι προπονητές των δύο ομάδων. Τελικά, οι παλιοί παίκτες επικράτησαν με 114-102, αλλά ελάχιστοι έδωσαν βάση στο αποτέλεσμα.

Ύστερα από το παιχνίδι, ο Χάουαρντ αποκάλυψε ότι διοργάνωσε αυτό το ματς στο UFC Arena, για να ξεχάσει ο ίδιος και οι υπόλοιποι παίκτες τις αρνητικές εξελίξεις στον «μαγικό κόσμο». Μοιραία, δεν θέλησε να σχολιάσει τα τεκταινόμενα σχετικά με το lockout.

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



ΝΒΑ: Οι Σέλτικς ανακοίνωσαν τον Μπάντον
ΝΒΑ: Οι Σέλτικς ανακοίνωσαν τον Μπάντον
Euroleague: Nτέρμπι ανάμεσα σε Μακάμπι και Χάποελ
Euroleague: Nτέρμπι ανάμεσα σε Μακάμπι και Χάποελ
Στέφανος Τσιτσιπάς: Δύσκολος… δρόμος στο Μόναχο - Ο πρώτος αντίπαλος
Στέφανος Τσιτσιπάς: Δύσκολος… δρόμος στο Μόναχο - Ο πρώτος αντίπαλος
Ελλάδα – Ισπανία: Η σπουδαία αναμέτρηση της Εθνικής στο πόλο
Ελλάδα – Ισπανία: Η σπουδαία αναμέτρηση της Εθνικής στο πόλο
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved