Ρόουζ: «Δεν χρειαζόμαστε όρια»

Ρόουζ: «Δεν χρειαζόμαστε όρια»

Το μπάσκετ έχει προοδεύσει, όποτε όλοι οι παίκτες πρέπει να εισπράττουν όσα χρήματα επιθυμούν, σύμφωνα με τον άσο των Σικάγο Μπουλς, Ντέρικ Ρόουζ.

Ο 23χρονος γκαρντ κερδίζει… μόλις 5.5 εκατομμύρια δολάρια ετησίως, υπό φυσιολογικές συνθήκες, αφού αυτό είναι το ανώτατο ποσό που μπορεί να υπάρχει σε συμβόλαιο επίπεδο rookie. Φυσικά, οι απολαβές του είναι πολύ μικρότερες από αυτές των υπολοίπων μεγάλων αστεριών του ΝΒΑ. Η «ανισορροπία» θα διορθωθεί, όταν ολοκληρωθεί το τετραετές συμβόλαιο του.

Με αφορμή τα παραπάνω, από τη Χαβάη, όπου βρίσκεται αυτές τις μέρες, ο Ρόουζ αναπολεί παλιότερες, καλύτερες για τους πρωτοεμφανιζόμενους, εποχές:

«Μακάρι να επέστρεφαν οι εποχές, στις οποίες δεν υπήρχε όριο στους μισθούς. Τότε, οι rookies εισέπρατταν μεγάλα χρηματικά ποσά. Γιατί σταμάτησε αυτό; Το παιχνίδι έχει προοδεύσει. Δεν υπήρχε λόγος να αλλάξουν οι όροι».

Άλλωστε, αυτή η απαίτηση είναι συνολική, από την πλευρά των αθλητών στις διαπραγματεύσεις περί άρσης του lockout. Αυτό υπογράμμισε ο Ρόουζ στην συνέχεια:

«Γνωρίζω πως όλοι θέλουν να μας δουν στο παρκέ, αλλά είναι σημαντικό να αποσπάσουμε τη σωστή συμφωνία. Το χρωστάμε στους εαυτούς μας, αλλά και στη μελλοντική γενιά».

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Μονακό: Αυτός θα είναι ο προπονητής στον αγώνα με τον Ολυμπιακό μετά το «διαζύγιο» με Σπανούλη
Μονακό: Αυτός θα είναι ο προπονητής στον αγώνα με τον Ολυμπιακό μετά το «διαζύγιο» με Σπανούλη
ΠΑΟΚ: Ανεβάζουν… στροφές Πέλκας και Παβλένκα
ΠΑΟΚ: Ανεβάζουν… στροφές Πέλκας και Παβλένκα
Μεγάλος διαγωνισμός* έως τις 16 Μαρτίου στο allwyn.gr
Μεγάλος διαγωνισμός* έως τις 16 Μαρτίου στο allwyn.gr
Μπαρτζώκας: «Μην υποτιμήσουμε τη Μονακό - 3-4 κιλά παραπάνω ο Τζόζεφ»
Μπαρτζώκας: «Μην υποτιμήσουμε τη Μονακό - 3-4 κιλά παραπάνω ο Τζόζεφ»
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved