Κουφός: «Περήφανος που φόρεσα τη φανέλα της Ελλάδας»

Κουφός: «Περήφανος που φόρεσα τη φανέλα της Ελλάδας»

Ευλογημένος που φόρεσε τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας εμφανίστηκε ο Κώστας Κουφός.

Ο Έλληνας σέντερ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της FIBA για το μέλλον του αντιπροσωπευτικού μας «συγκροτήματος» και δήλωσε έτοιμος να βοηθήσει την εθνική ομάδα για να πάρει την πρόκρισή της στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

«Έχουμε καλή ομάδα. Μόλις ενώσουμε όλα τα κομμάτια του παζλ, νομίζω πως θα είμαστε πολύ καλοί. Είμαι Ελληνοαμερικανός, αλλά σίγουρα δηλώνω περήφανος που είμαι Έλληνας. Γεννήθηκα στις ΗΠΑ, αλλά ήταν ευλογία που φόρεσα τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας. Είναι κάτι που με έκανε περήφανο», ήταν τα πρώτα λόγια του ομογενή άσου των Σακραμέντο Κινγκς.

Και συνέχισε για τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε στο Ευρωμπάσκετ: «Είμαι 100% υγιής τώρα. Ήταν ένας από τους τραυματισμούς που χρειάζονται λίγο καιρό για να είσαι υγιής. Έπαιξα με αυτόν πέρυσι όλη τη σεζόν και μετά έπρεπε να το φροντίσω».

Τέλος, για την παρουσία της Εθνικής Ελλάδας στα «παράθυρα» των προκριματικών, υποστήριξε: «Παίζουν σκληρά. Αυτό είναι ένα από τα πράγματα που θες να δεις από τους παίκτες που έχουν επιλεχθεί και θα πρέπει να τους δώσω τα εύσημα, για όσα κάνουν. Παίζουν με την καρδιά τους και είμαι περήφανος για όσα κάνουν. Είναι ωραίο. Δεν θυμάμαι την τελευταία φορά που έπαιξα για την Εθνική στην έδρα μας, εκτός των φιλικών. Είναι καλό το περιβάλλον στην Ελλάδα και έχουμε εξαιρετικούς φιλάθλους».



GBL, Άρης - Περιστέρι 81-76: «Καθάρισε» ο Νουά στην παράταση
GBL, Άρης - Περιστέρι 81-76: «Καθάρισε» ο Νουά στην παράταση
Χολμς: «Είμαι καλά και είμαι πολύ αισιόδοξος για τη συνέχεια»
Χολμς: «Είμαι καλά και είμαι πολύ αισιόδοξος για τη συνέχεια»
LIVE CHAT, Ολυμπιακός - Κηφισιά: Το κρίσιμο ματς για τη Super League
LIVE CHAT, Ολυμπιακός - Κηφισιά: Το κρίσιμο ματς για τη Super League
Αταμάν: «Ο Χολμς έπαιξε καλύτερα από ό,τι περίμενα»
Αταμάν: «Ο Χολμς έπαιξε καλύτερα από ό,τι περίμενα»
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved