Ρέπεσα: «Σπουδαία ομάδα η Ελλάδα»

Ρέπεσα: «Σπουδαία ομάδα η Ελλάδα»

Για τον αυριανό (3/9) αγώνα της Κροατίας με την Ελλάδα μίλησε ο τεχνικός της «Χρβάτσκα» Γιασμίν Ρέπεσα

Οι Κροάτες τη Δευτέρα (1/9) έπεσαν θύματα μίας μεγάλης έκπληξης καθώς έχασαν από τη Σενεγάλη και πλέον χρειάζονται πάση θυσία τη νίκη κόντρα στην Ελλάδα για να μην μείνουν οριστικά μακριά από την πρώτη θέση του δεύτερου γκρουπ που λαμβάνει χώρα στη Σεβίλλη.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ρέπεσα:

«Ξέρω καλά τον Φώτη Κατσικάρη. Έχει μια συγκεκριμένη φιλοσοφία και οι ομάδες του έχουν ένα συγκεκριμένο στιλ. Μέχρι τώρα η Ελλάδα έδειξε καλό πρόσωπο, αλλά δεν έπαιξε ακόμη κάποιο μεγάλο παιχνίδι. Θα πρέπει να δούμε αύριο με τη δική μας ομάδα τι θα γίνει. Θα είναι μάχη, ένα κλασικό ευρωπαϊκό ντέρμπι. Το παιχνίδι αυτό, σίγουρα θα είναι διαφορετικό από το φιλικό στο Πο, γιατί θα υπάρχουν αρκετές αλλαγές στο ρόστερ. Στη Γαλλία εμείς παίξαμε χωρίς τον Ζόριτς και τον Σίμον και η Ελλάδα χωρίς τον Καλάθη και τον Πρίντεζη. Θα είναι ένα πολύ σκληρό και δύσκολο παιχνίδι. Η Ελλάδα είναι σπουδαία ομάδα, δυνατή και έμπειρη. Η Ελλάδα είναι πιο ομαδική. Πέρυσι, η μπάλα ήταν για αρκετή ώρα στα χέρια του Σπανούλη, φέτος πάει στα χέρια όλων των παικτών. Υπάρχει μια πολύ καλή ομαδική λειτουργία, ως αντίβαρο της απουσίας ενός μεγάλου σταρ, όπως είναι ο Σπανούλης».

Εν συνεχεία επικεντρώθηκε στη δική του ομάδα λέγοντας: «Σίγουρα θα παίξουμε διαφορετικά απ' ό,τι με τη Σενεγάλη. Νομίζω ότι οι παίκτες μου έχουν καταλάβει πόσο κρίσιμο είναι το ματς. Τα ματς απ με την Ελλάδα είναι συγκεκριμένα, θα χρειαστεί να είμαστε προσεχτικοί σε όλους τους τομείς. Και τα δυο κομμάτια του παιχνιδιού και η άμυνα και η επίθεση παίζουν σημαντικό ρόλο, θα έλεγα ωστόσο ότι η άμυνά μας πρέπει να είναι περισσότερο ενεργητική».
Από την πλευρά του, ο Αντε Τόμιτς μίλησε αρχικά για τις μάχες που θα δώσει στη ρακέτα με τον Γιάννη Μπουρούση, καθώς οι δυο τους είναι αντίπαλοι στα ντέρμπι Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης στην Ισπανία: «Ναι, τον ξαναβρίσκω μπροστά μου. Θυμάμαι τα φετινά πλέι οφ του ισπανικού πρωταθλήματος και αισθάνομαι άνετα, που θα τον αντιμετωπίσω. Ελπίζω να υπάρχει η ίδια κατάληξη για την ομάδα μου».

Ο Κροάτης σέντερ εξήγησε πάντως πως το μπάσκετ είναι ομαδικό άθλημα και η νίκη δεν απόρροια μόνο της δουλειάς που κάνει η φροντ λάιν: «Αν ήταν έτσι θα παίζαμε εγώ και ο Μπουρούσης, Η Ελλάδα είναι πολύ σκληρή αντίπαλος, έχει παίκτες με μεγάλη ποιότητα και σίγουρα θα προσπαθήσει να παραμείνει αήττητη. Έχουμε, άλλωστε, τον ίδιο στόχο. Να κατακτήσουμε την πρώτη θέση του ομίλου και να βρεθούμε με αβαντάζ στη Μαδρίτη. Νομίζω ότι έχουμε ξεπεράσει το σοκ από την ήττα μας κόντρα στη Σενεγάλη και θα προσπαθήσουμε να αλλάξουμε τα δεδομένα».



Τα τουρκικά πρωτοσέλιδα για τον αποκλεισμό της Φενέρμπαχτσε από τον Ολυμπιακό
Τα τουρκικά πρωτοσέλιδα για τον αποκλεισμό της Φενέρμπαχτσε από τον Ολυμπιακό
Μάρκος Σεφερλής: Στο αεροδρόμιο τα ξημερώματα για να υποδεχθεί τον Ολυμπιακό
Μάρκος Σεφερλής: Στο αεροδρόμιο τα ξημερώματα για να υποδεχθεί τον Ολυμπιακό
Ο Ματίας Λεσόρ σε ρόλο οργανωτή κερκίδας στο ΟΠΑΠ Game Time
Ο Ματίας Λεσόρ σε ρόλο οργανωτή κερκίδας στο ΟΠΑΠ Game Time
Οι 10 διάσημοι παίκτες τυχερών παιχνιδιών που κατέληξαν στη φυλακή!
Οι 10 διάσημοι παίκτες τυχερών παιχνιδιών που κατέληξαν στη φυλακή!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved