Λινάρδος: «Βατή η κλήρωση, αλλά δύσκολη η συνέχεια»

Λινάρδος: «Βατή η κλήρωση, αλλά δύσκολη η συνέχεια»

Καλή χαρακτήρισε την κλήρωση της Ελλάδας στην πρώτη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Μπάσκετ της Ισπανίας ο Νίκος Λινάρδος, αλλά εμφανίστηκε προβληματισμένος για τη διασταύρωση με τον όμιλο της διοργανώτριας χώρας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Λινάρδου στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6:

Για την κλήρωση: «Παίζουμε χιαστί με έναν όμιλο αρκετά δύσκολο. Η κλήρωση είναι βατή αλλά μετά όμως έχουμε δύσκολο πρόγραμμα. Είναι προτιμότερο να παίζαμε σε έναν όμιλο όπως ο 4ος στην επόμενη φάση. Όταν παίζεις σε ένα Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και θέλεις να έχεις αξιώσεις δεν μπορείς να διαλέξεις αντιπάλους. Η Εθνική είναι συνηθισμένη για να έχει διακρίσεις».

Για το θέμα του προπονητή της Εθνικής και τον Παναγιώτη Γιαννάκη: «Είναι ένας άνθρωπος ο οποίος αγαπά την Εθνική. Ο Παναγιώτης πολύ δύσκολα έχει αρνηθεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην Εθνική. Όμως δεν μπορούμε να ξέρουμε ότι έχει επαφές με την ομοσπονδία».

Για τον Αντεντονκούμπο: «Είναι περιφερειακός με μεγάλο ύψος. Δεν έχει την ευρωπαϊκή τακτική αλλά έχει την δυνατότητα να ενσωματωθεί στην Εθνική. Μπορεί να είναι άπειρος αλλά η Εθνική με τον Γιάννη και τους άλλους νέους θα μπορέσει να πάει ακόμη πιο ψηλά».

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο Onsports TV



«Ο Μίκαελ είναι εδώ, αλλά είναι διαφορετικός»
«Ο Μίκαελ είναι εδώ, αλλά είναι διαφορετικός»
EuroCup: Κόντρα στην Τσεντεβίτα ο Άρης, με Μπουργκ ο Πανιώνιος
EuroCup: Κόντρα στην Τσεντεβίτα ο Άρης, με Μπουργκ ο Πανιώνιος
«Εξετάζει» Τζον Αρίας ο Ολυμπιακός
«Εξετάζει» Τζον Αρίας ο Ολυμπιακός
Αντετοκούνμπο: «Μισώ να παίζω λίγο, αλλά δεν έχει σημασία»
Αντετοκούνμπο: «Μισώ να παίζω λίγο, αλλά δεν έχει σημασία»
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved