Τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», πράξη 2η: Αποκαλύπτεται στους Έλληνες του Σίδνεϊ ο Παναθηναϊκός
Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει στο Σίδνεϊ τους Adelaide 36ers για τη δεύτερη ημέρα του ιστορικού 7ου τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος».
Το αγωνιστικό σκέλος του 7ου τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» ολοκληρώνεται την Κυριακή (21/9, 12:00) με την αναμέτρηση ανάμεσα στον Παναθηναϊκό AKTOR τους Adelaide 36ers.
Μια αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στην Qudos Bank Arena του Σίδνεϊ, όπου αναμένεται να δώσουν το παρών χιλιάδες Έλληνες, παρότι την ίδια ώρα συνέπεσε η διεξαγωγή του ετήσιου ελληνικού φεστιβάλ των ομογενών στην Αυστραλία.
Είναι ξεκάθαρη, άλλωστε, η αγάπη που έχει λάβει η ομάδα όλες αυτές τις μέρες στη χώρα, καθώς η ΚΑΕ εκτός από τα ιστορικά φιλικά που δίνει στο πλαίσιο του τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», παίρνει μέρος και σε κοινωνικές δράσεις ενισχύοντας την παρουσία της στην ομογένεια.
Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Παναθηναϊκός μετά τη νίκη επί της Παρτίζαν, θέλει να χτίσει χημεία και αυτοματισμούς, αφήνοντας πίσω του τις πολλές δυσκολίες που προέκυψαν στην προετοιμασία, λόγω των απουσιών των διεθνών και ατυχιών με τραυματισμούς και ασθένειες.
Ο Εργκίν Αταμάν θα έχει για πρώτη φορά στη διάθεσή του Ρισόν Χολμς, ενώ αγωνιστικό χρόνο αναμένεται να πάρει και ο Κώστας Σλούκας, ο οποίος ξεκουράστηκε στο παιχνίδι της Μελβούρνης με την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Θυμίζουμε πως στην Αθήνα έχουν μείνει ο ασθενής Τι Τζέι Σορτς, ο Τζέντι Οσμάν για να αποθεραπευτεί το πόδι του από το χτύπημα που είχε στα προημιτελικά του Eurobasket, ο Ματίας Λεσόρ και o Μάριους Γκριγκόνις.
Η αναμέτρηση ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τους Adelaide 36ers θα κάνει τζάμπολ στις 12:00 ώρα Ελλάδας και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ1 και το ΕΡΤ World. Νωρίτερα, στις 9:30 το πρωί η Παρτιζάν θα αντιμετωπίσει τους Sydney Kings.