Euroleague Final Four 2025: «Δύο παιχνίδια για το στόχο μας», είπε ο Κώστας Παπανικολάου
Ο αρχηγός του Ολυμπιακού θεωρεί πως αν έρθει ο τίτλος στο Euroleague Final Four 2025, θα είναι ξεχωριστό λόγω των 100 χρόνων του συλλόγου.
Δύο παιχνίδια απομένουν για να φτάσει ο Ολυμπιακός στο στόχο του. Αυτό επισήμανε ο Κώστας Παπανικολάου ενόψει του Euroleague Final Four 2025. Ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων» ξεκαθάρισε πως όλοι στην ομάδα είναι έτοιμοι να… θυσιαστούν.
«Κάθε χρονιά είναι διαφορετική και ξεχωριστή. Έχουμε την ευκαιρία να διεκδικήσουμε το τρόπαιο. Γι αυτό είμαστε εδώ. Με κάθε ομάδα που έχω έρθει σε Final Four, πίστευα πως μπορούμε να το κατακτήσουμε».
Για το αν θα θυσιάσει τον εαυτό του: «Φυσικά, αν δεν το κάνω τώρα, πότε; Αλλά δεν είμαι μόνο εγώ, είναι όλα τα παιδιά. Μένουν άλλα δύο παιχνίδια για να φτάσουμε στον στόχο μας».
Για τα 100 χρόνια: «Δεν το κάνει λιγότερο σημαντικό αυτή τη χρονιά από τις προηγούμενες. Σίγουρα θα είναι κάτι το ξεχωριστό να έρθει στα 100 χρόνια του συλλόγου».