Euroleague Final Four 2025: Οι… γκάφες του οδηγού του Παναθηναϊκού
Το πούλμαν στο Άμπου Ντάμπι που χρησιμοποιείται για τις μετακινήσεις του Final Four 2025 και επέβαιναν οι «πράσινοι», τους πήγε σε λάθος γήπεδο και μετά την προπόνηση τους πήγε στο αεροδρόμιο.
Αποστολή στο Άμπου Ντάμπι: Γιάννης Κουβόπουλος
Πρώτη προπόνηση του Παναθηναϊκού AKTOR στο Άμπου Ντάμπι. Η αρχική εμπειρία των «πράσινων» από το Final Four 2025, δεν ήταν και η πλέον ευχάριστη. Λόγω του οδηγού του πούλμαν που τα έκανε… σαλάτα. Με διπλή γκάφα με το καλησπέρα.
Αρχικά πήγε την αποστολή στο γήπεδο της Αλ Τζαζίρα. Μόνο σε λάθος άθλημα. Συγκεκριμένα τους πήγε στο ποδοσφαιρικό στάδιο, ενώ έπρεπε να τους πάει στο βοηθητικό κλειστό της συγκεκριμένης ομάδας.
Σα να μην έφτανε αυτό, μετά το τέλος της προπόνησης όταν όλοι επιβιβάστηκαν στο πούλμαν, τους πήγε… στο αεροδρόμιο. Λογικά θα νόμιζε πως πήγαν για να προπονηθούν ή δεν είχε ιδέα απ’ τη διοργάνωση.