Euroleague Final Four 2025: Ο Σι Τζέι ΜακΚόλουμ στο πλευρό του αδερφού του
Με την αποστολή της Φενέρμπαχτσε ταξίδεψε στο Άμπου Ντάμπι ο άσος του ΝΒΑ, για να είναι δίπλα στον αδερφό του, Έρικ, που θα αγωνιστεί στο Final Four 2025.
Αποστολή στο Άμπου Ντάμπι: Γιάννης Κουβόπουλος
H… καρδιά του ευρωπαϊκού μπάσκετ, χτυπά στο Άμπου Ντάμπι. Το Final Four 2025 πλησιάζει, οι αποστολές των ομάδων βρίσκονται ήδη στην πόλη των Εμιράτων και η αντίστροφη μέτρηση φτάνει στο τέλος της.
Πέρα από τις ελληνικές ομάδες, υπάρχουν και οι δύο ξένες που ορέγονται τον τίτλο που κατέχει ο Παναθηναϊκός AKTOR. Πρώτη η Φενέρμπαχτσε, η οποία και θα αντιμετωπίσει τους «πράσινους» στον πρώτο ημιτελικό.
Θυμηθείτε το πρόγραμμα του Euroleague Final Four 2025.
Με την αποστολή των Τούρκων ταξίδεψε και ο Σι Τζέι ΜακΚόλουμ. Ο αστέρας του ΝΒΑ θα είναι στο πλευρό του αδερφού του, Έρικ, ο οποίος αγωνίζεται στην Φενέρ.