Ερνανγκόμεθ στο Onsports: «Ξέρουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε» (video)

Ερνανγκόμεθ στο Onsports: «Ξέρουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε» (video)

Ο Παναθηναϊκός AKTOR βρίσκεται απέναντι στην μεγαλύτερη πρόκληση της τελευταίας δεκαετίας και ο Ισπανούς σούπερ σταρ είναι σίγουρος για τις δυνατότητες και την κατάσταση της ομάδας του. 

Η άμμος στην κλεψύδρα έχει αρχίσει και στερεύει… απειλητικά. Η ώρα για το πρώτο μεγάλο τζάμπολ της διοργάνωσης πλησιάζει και ο Παναθηναϊκός AKTOR αντιμετωπίζει την μεγαλύτερη πρόκληση της τελευταίας δεκαετίας. 

Οι “πράσινοι” βρίσκονται 40 λεπτά από τον τελικό του Final-4 και άλλα τόσα από την κατάκτηση του 7ου ευρωπαϊκού. Όμως το “τριφύλλι” πάει όπως σε όλη τη σεζόν. Βήμα-βήμα. Παιχνίδι-παιχνίδι. 

Ένας από τους παίκτες που μπορεί να αποδειχθεί κάτι περισσότερο από κομβικός στον αποψινό ημιτελικό με τη Φενέρμπαχτσε δεν είναι άλλος από τον Χουάντσο Ερναγκόμεθ. Ο Ισπανός είναι παίκτης “κλειδί” για τους “πράσινους” στην αμυντική τους λειτουργία, ενώ παράλληλα επιθετικά μπορεί να “ξεκλειδώσει” τα αμυντικά συστήματα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. 

  • Η αγωνία για το αποτέλεσμα του αγώνα ανέβασε τη θερμοκρασία μας. Μάλλον τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να δροσιστούμε με μια παγωμένη Βίκος Cola Zero Sugar.

Και το θετικό γι αυτόν; Παίζει σε ένα γήπεδο που το ξέρει καλά. Εκεί όπου πριν δύο χρόνια με τα χρώματα της Εθνικής Ισπανίας είχε επικρατήσει της Γαλλίας και είχε χαρίσει το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στη χώρα του. Πραγματοποιώντας μια εμφάνιση που θα κάνουμε πολλά χρόνια να ξεχάσουμε. 27 πόντοι και 5 ριμπάουντ, με 7/9 τρίποντα με τον Χουάντσο να έχει βάλει.. φωτιά στα διχτάκι της τότε Mercedes Benz Arena. 

“Μακάρι να επαναλάβω μια εμφάνιση ανάλογη με εκείνη. Μακάρι να γίνει αυτό. Και για εμένα και για την ομάδα. Ήταν κάτι πάρα πόλο όμορφο τότε” είπε αρχικά στο Onsports ο παίκτης των “πράσινων” και συμπλήρωσε: “Και κάτι ανάλογο θέλουμε να πετύχουμε τώρα, αλλά ξέρουμε ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο. Είμαστε αποφασισμένοι όμως, όπως όλο τον χρόνο, να δουλέψουμε σκληρά, να προσπαθήσουμε σκληρά και να πετύχουμε τον στόχο μας”.

Σχολιάζοντας τη συνεργασία του με με τον Εργκίν Αταμάν τόνισε: “Είναι ένας πραγματικός νικητής. Θέλει να κερδίζει. Έχει πάρει την Ευρωλίγκα δύο φορές και ξέρει πως πρέπει να γίνονται τα πράγματα. Τον σέβομαι απόλυτα για τη δουλειά του και για όλα όσα έχει πετύχει”.

Όσο για το ματς με τη Φενέρμπαχτσε είπε: "Είναι μόνο ένα παιχνίδι. Όλα μπορούν να συμβούν. Πρέπει να παίξουμε σκληρά, πρέπει να παίξουμε έξυπνα και να πάρουμε την νίκη. Ξέρουμε καλά ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε” και κρίνοντας από το χαμόγελό του καθ’ όλη τη διάρκεια της συνέντευξης τον ρωτήσαμε για τη συναισθηματική του κατάσταση με τον ίδιο να λέει απλά, λιτά και κατηγορηματικά: “Είμαι πολύ ευτυχισμένος… Αλήθεια είναι”! 



Live Euro 2024: Σερβία - Αγγλία
Live Euro 2024: Σερβία - Αγγλία
Euro 2024: Αγρια επεισόδια στη Γερμανία πριν το Αγγλία - Σερβία
Euro 2024: Αγρια επεισόδια στη Γερμανία πριν το Αγγλία - Σερβία
Euro 2024, Σλοβενία - Δανία 1-1: Σπόραρ και Τσέριν σταμάτησαν τον Έρικσεν
Euro 2024, Σλοβενία - Δανία 1-1: Σπόραρ και Τσέριν σταμάτησαν τον Έρικσεν
ΠΑΟΚ: Τέλος ο Τσαϊρελης, στη Θεσσαλονίκη ο Καντσελέρι
ΠΑΟΚ: Τέλος ο Τσαϊρελης, στη Θεσσαλονίκη ο Καντσελέρι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved