Euroleague, Παρτιζάν - Ολυμπιακός 90-75: Κακό βράδυ στο Βελιγράδι!
EUROKINISSI

Euroleague, Παρτιζάν - Ολυμπιακός 90-75: Κακό βράδυ στο Βελιγράδι!

Euroleague: Ο Ολυμπιακός δεν βρέθηκε σε καλό βράδυ κι ηττήθηκε (90-75) δίκαια από την ανώτερη Παρτιζάν, για την 30η αγωνιστική.

Οι «ερυθρόλευκοι» πήγαν στο Βελιγράδι χωρίς τον Γιώργο Μπαρτζώκα, οι γηπεδούχοι «καίγονταν» για τη νίκη και με τη βοήθεια του κόσμου τους την πήραν. Το απλά!

Ο Ολυμπιακός ήταν απελπιστικά άστοχος από την περιφέρεια, καθώς έβαλε το πρώτο του τρίποντο στο 31’, με τον ΜακΚίσικ! Συνολικά, είχε 3/20, ενώ παράλληλα Βεζένκοβ, Σλούκας και Παπανικολάου δεν ήταν καλοί.

Εν κατακλείδι, η ήττα ήρθε φυσιολογικά για την ομάδα του Πειραιά κόντρα στην Παρτιζάν, η οποία είναι πλέον ακόμα πιο κοντά στα playoffs. Την ήττα των Πρωταθλητών Ελλάδας εκμεταλλεύτηκε κι η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία τους έπιασε στην κορυφή.

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Λοτερμόσερ, Μόγκουλκοτς, Βίλιους
ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 27-22, 48-34, 60-52, 90-75
ΠΑΡΤΙΖΑΝ (Ομπράντοβιτς): ΛεΝτέι 6 (1), Αβράμοβιτς 2, Πάντερ 17 (4), Σμάιλαγκιτς 5 (1), Παπαπέτρου 10 (2), Έξουμ 15 (1), Νάναλι 19 (3τρ., 5ασ.), Λεσόρ 12 (10ριμπ.), Τριφούνοβιτς, Μάνταρ 4
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Παππάς): Ουόκαπ 8 (9ασ.), Κάνααν 4, Λούντζης, Λαρεντζάκης 2, Φαλ 13 (6ριμπ.), Σλούκας 8 (7λ.), Βεζένκοβ 6 (5ριμπ.), Παπανικολάου 9 (1τρ., 5ριμπ.), Μπόλομποϊ, Πίτερς 2, Μπλακ 2, ΜακΚίσικ 21 (2)



Εθνική Ελλάδας: Βγαίνουν τα εισιτήρια με Παραγουάη
Εθνική Ελλάδας: Βγαίνουν τα εισιτήρια με Παραγουάη
Με Ναν η προπόνηση του Παναθηναϊκού
Με Ναν η προπόνηση του Παναθηναϊκού
Ολυμπιακός: Κλήθηκε στην εθνική ο Ελ Κααμπί
Ολυμπιακός: Κλήθηκε στην εθνική ο Ελ Κααμπί
Το φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ στηρίζει την αθλήτρια Κατερίνα Παπαδιώτη
Το φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ στηρίζει την αθλήτρια Κατερίνα Παπαδιώτη
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved