Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα 77-70: Ο... πάγκος έδωσε νίκη πρωτιάς στο ΣΕΦ

Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα 77-70: Ο... πάγκος έδωσε νίκη πρωτιάς στο ΣΕΦ

Μετά τη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Ολυμπιακός έκανε το 2 στα 2 και απέναντι στη Μπαρτσελόνα, με τους Λαρεντζάκη, ΜακΚίσικ και Μπλακ να έρχονται από τον πάγκο και να αλλάζουν την εικόνα του αγώνα.

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε στο -11 (11-22) στο ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου, με όλα του τα βασικά «όπλα» να έχουν απενεργοποιηθεί από την Μπαρτσελόνα, αλλά οι Λαρεντζάκης (14 πόντους με 4/5 τρίποντα), ΜακΚίσικ (16 πόντους και 4 ασίστ) και Μπλακ (6 πόντους, 5 επιθετικά ριμπάουντ και καλές άμυνες) ήρθαν από τον πάγκο, άλλαξαν τα δεδομένα και έδωσαν στην ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα τη νίκη.

Μια επικράτηση που τον κάνει φαβορί τόσο για το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ, όσο και για την πρώτη θέση της κανονικής περιόδου.

Οι Πειραιώτες ανέβηκαν στο 19-8, αφήνοντας πίσω τους την εκτός έδρας βαριά ήττα από την Αρμάνι Μιλάνο και την κακή εμφάνιση στη Ρόδο με τον Κολοσσό και έχουν πλεονέκτημα σε πιθανή ισοβαθμία με την Μπαρτσελόνα (18-8).

Από την ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, η οποία παρουσιάστηκε ασυνήθιστα άστοχη από την περιφέρεια, ο Νίκολα Μίροτιτς είχε 19 πόντους και 7 ριμπάουντ, ο Λαπροβίτολα πρόσθεσε 15 πόντους και μοίρασε 8 ασίστ, ενώ 13 πόντους είχε ο Σερτάκ Σανλί.

Τα δεκάλεπτα: 11-20, 29-27, 50-45, 77-70

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπαρτζώκας): Ουόκαπ 6, Κάναν (0/5 σουτ), Λαρεντζάκης 14 (4/5 τρίποντα, 5 ριμπάουντ), Φαλ 5 (7 ριμπάουντ), Σλούκας 3 (3 ασίστ), Βεζένκοφ 13 (2/6 τρίποντα, 7 ριμπάουντ), Παπανικολάου 8 (2), Πίτερς 6, Μπλακ 6 (5 ριμπάουντ), ΜακΚίσικ 16 (3).

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (Γιασικεβίτσιους): Ντα Σίλβα, Σανλί 13 (2), Βέσελι 2, Κάλινιτς 8 (2/9 τρίποντα, 6 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 2 κλεψίματα), Σατοράνσκι 1, Λαπροβίτολα 15 (3/7 τρίποντα, 8 ασίστ, 5 λάθη), Αμπρίνες, Χίγκινς 10 (2), Γιοκουμπάιτις 2, Μίροτιτς 19 (7 ριμπάουντ)



Παναθηναϊκός: «Θέλουμε τον τίτλο, να αναλάβετε τις ευθύνες» - Ξεκάθαρο μήνυμα Αλαφούζου στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: «Θέλουμε τον τίτλο, να αναλάβετε τις ευθύνες» - Ξεκάθαρο μήνυμα Αλαφούζου στο Κορωπί
Συγκινεί η κόρη του Δομάζου για τον Τάκη Οικονομόπουλο: «Γιάννη, οι μπαμπάδες μας...»
Συγκινεί η κόρη του Δομάζου για τον Τάκη Οικονομόπουλο: «Γιάννη, οι μπαμπάδες μας...»
Το CNN Greece τίμησε τα «Πρόσωπα 2024» με ένα εντυπωσιακό Gala
Το CNN Greece τίμησε τα «Πρόσωπα 2024» με ένα εντυπωσιακό Gala
Ολυμπιακός: Θλάση ο Βιλντόζα, χάνει το Final-8
Ολυμπιακός: Θλάση ο Βιλντόζα, χάνει το Final-8
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved