Επιστροφή στα γήπεδα με εισιτήριο διαρκείας για να δώσεις «παλμό» στο ΟΑΚΑ

Επιστροφή στα γήπεδα με εισιτήριο διαρκείας για να δώσεις «παλμό» στο ΟΑΚΑ

Η νέα μπασκετική σεζόν ξεκίνησε και τα παρκέ των γηπέδων, είναι έτοιμα να «δονηθούν» από τα τρίποντα, τις τάπες και τις εντυπωσιακές φάσεις των που θα προσφέρουν οι παίκτες των ομάδων, που θα είναι εκεί για να αρπάξουν κάθε ευκαιρία και να φτάσουν στη νίκη.

Εάν λοιπόν η ψυχολογία των παικτών είναι το 50% της επιτυχίας, τότε το «στοίχημα» που έχεις να κερδίσεις φέτος είναι το πιο σημαντικό όλων, καθώς σε αντίθεση με τους προηγούμενους μήνες που παρακολουθούσες τους αγαπημένους σου παίκτες μέσω μίας οθόνης, αυτή είναι η στιγμή για να δώσεις εσύ τον «παλμό» του αγώνα. Φέτος, θα έχεις την ευκαιρία να φωνάξεις, να ζητωκραυγάσεις και να πανηγυρίσεις για κάθε πόντο, που θα οδηγήσει την αγαπημένη σου ομάδα ένα βήμα πιο κοντά στην κορυφή.

Για εσένα λοιπόν που δεν αρκείσαι σε ένα ή δύο παιχνίδια μέσα στον χρόνο, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ είναι εδώ, χαρίζοντάς σου πάνω από 32 αγώνες. Προμηθεύσου εγκαίρως το εισιτήριο διαρκείας σου, για να νιώσεις τον χτύπο της μπάλας να ανατρέπει τα πάντα σε κάθε ματς του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ στο πρωτάθλημα και τη Euroleague.

pao2

Κάνε «Crossover Dribble» προς το εισιτήριο διαρκείας σου

Εάν ανήκεις και εσύ σε εκείνους τους παθιασμένους φιλάθλους που εδώ και περίπου 1,5 χρόνο, «διψούσαν» για την πορτοκαλί θεά, θέλοντας να βιώσουν από κοντά την αδρεναλίνη και τη μοναδική ατμοσφαιρική εμπειρία του γηπέδου, τότε μην το σκέφτεσαι άλλο, καθώς έφτασε η στιγμή φωνάξεις τα πιο ηχηρά σου συνθήματα. Αυτή τη μπασκετική χρονιά, ετοιμάσου να εμψυχώσεις από κοντά τους αγαπημένους σου παίκτες, όχι σε έναν, ούτε σε δύο, αλλά σε περισσότερους από 32 αγώνες -17 αγώνες για την Euroleague (χωρίς τα πλέι οφ) και περισσότερους από 11 αγώνες των πλέι οφ (σίγουρα 4 ακόμη ματς)! Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να κλείσεις το εισιτήριο διαρκείας σου, εξασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο μία θέση για όλα τα ματς του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ στο πρωτάθλημα και τη Euroleague.

Λάβε θέση εύκολα και… οικονομικά

Η θέαση ενός αγώνα είναι κάτι σαν ιεροτελεστία για εσένα που ανήκεις στους λάτρεις του μπάσκετ. Το μόνο που χωράει στο μυαλό και την καρδιά σου εκείνες τις ώρες των αγώνων, είναι το παιχνίδι και το αποτέλεσμα που θα σε εκτοξεύσει στην κορυφή μαζί με την αγαπημένη σου ομάδα. Γι’ αυτόν τον λόγο, μην σπαταλάς την ενέργειά σου, σκεπτόμενος την «τσέπη» σου, ειδικά όταν μιλάμε για τα πιο δημοφιλή ματς της χρονιάς, αφού η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ είναι πάντα δίπλα στους φιλάθλους με οικονομικά πακέτα. Πλέον, δεν χρειάζεται να σε απασχολεί ούτε το πώς ούτε το πόσο, μιας και εδώ βρίσκεται η πιο συμφέρουσα και οικονομική λύση, που θα σε απαλλάξει από το έξτρα στρες και θα σου «λύσει» τα χέρια. Ποια είναι αυτή; Μα φυσικά η αγορά ενός εισιτηρίου διαρκείας, που «βάζει» καλάθι στα μεμονωμένα εισιτήρια αγώνων, παρέχοντάς την καλύτερη και εξυπνότερη επιλογή, για εσένα που δεν θέλεις να σκέφτεσαι το πορτοφόλι σου. Και εάν ακόμη δεν είσαι σίγουρος, υπολόγισε απλώς ότι εάν κάποιος αγοράσει το οικονομικότερο διαρκείας (260 ευρώ), το εισιτήριο βγαίνει περίπου 8 ευρώ ανά ματς. Δηλαδή, με μόλις 8 ευρώ μπορεί κάποιος να δει ένα μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ή έναν αγώνα με αντιπάλους όπως η Ρεάλ, η  Μπαρτσελόνα και η Εφές. Ακόμη να το κλείσεις;

pao3

Από όπου και εάν προέρχεσαι, ανήκεις στα γήπεδα

Μπορεί βάσει των τελευταίων κυβερνητικών αποφάσεων, το ανώτατο όριο για την παρουσία του κόσμου σε κλειστά γήπεδα να αγγίζει τις 8.000, ωστόσο το σημαντικό είναι πως ανάμεσα σε αυτές τις χιλιάδες κόσμου, μπορείς και εσύ να αποθεώσεις την αγαπημένη σου ομάδα. Μην σε προβληματίζουν λοιπόν τα επιμέρους και σκέψου πως ειδικά για το ΟΑΚΑ, ο περιορισμένος κόσμος, σημαίνει πως συγκεκριμένα στα ματς της Euroleague και στα ντέρμπι δεν θα είναι εύκολο να βρει κάποιος εισιτήριο εάν δεν βιαστεί.

Ακόμη και εάν ανήκεις στις λεγόμενες «ειδικές» κατηγορίες, δεν χρειάζεται να διστάζεις μιας και υπάρχουν εκπτωτικά πακέτα για κάθε ομάδα. Για ακόμη μία φορά, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, είναι εδώ όχι μόνο στη θεωρία αλλά και στην πράξη, αποδεικνύοντας πως είναι πάντα δίπλα στην οικογένεια, τους νέους και άλλες κοινωνικές ομάδες, μέσα από οικογενειακά πακέτα, πακέτα για άνεργους, φοιτητές και ΑμεΑ. Σημασία δεν έχει το ποιος είσαι, αλλά το πόσο θέλεις να βρεθείς και εσύ στο γήπεδο και αυτή τη χρονιά, φωνάζοντας από συγκίνηση σε κάθε πόντο.

pao4

Το «ραντεβού» των φιλάθλων ανανεώθηκε αυτή τη μπασκετική χρονιά, δίνοντας χρώμα και παλμό σε κάθε αγώνα. Σίγουρα άλλωστε, δεν μπορείς να συγκρίνεις τη συγκίνηση, τη χαρά και την αδρεναλίνη που αισθάνεσαι όταν βρεθείς μέσα στις κερκίδες των γηπέδων. Μέσα σε όλη αυτή την επιστροφή στην κανονικότητα, το ΟΑΚΑ είναι εδώ, δίνοντας άλλη δυναμική στον μπασκετικό Παναθηναϊκό και προσφέροντας ένα ακόμη κίνητρο στους φιλάθλους του, για να είναι εκεί και να χειροκροτήσουν, να εμψυχώσουν, να συγχαρούν τους παίκτες, χάρη στην ισχυρή τους παρουσία που δεσπόζει σε κάθε επίσημο ματς, όπως ακριβώς συνέβη και στο 3ο Τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος.

Ο τρόπος είναι ένας για εσένα που δεν βλέπεις την ώρα να ακούσεις τα βήματα των παικτών πάνω στο παρκέ. Προμηθεύσου την κάρτα διαρκείας σου και ετοιμάσου να βιώσεις από κοντά την μοναδική εμπειρία των αγώνων μπάσκετ!


Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της ημέρας (04/05) - «Δέος» για τον Ολυμπιακό
Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της ημέρας (04/05) - «Δέος» για τον Ολυμπιακό
Άννα Κορακάκη: Εκτός τελικού στο αεροβόλο πιστόλι στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκοποβολής
Άννα Κορακάκη: Εκτός τελικού στο αεροβόλο πιστόλι στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκοποβολής
Αντσελότι:« Αύριο ο Κουρτουά, με Μπάγερν θα παίξει ο Λούνιν»
Αντσελότι:« Αύριο ο Κουρτουά, με Μπάγερν θα παίξει ο Λούνιν»
Europa Conference League: O Ελ Κααμπί MVP των πρώτων ημιτελικών
Europa Conference League: O Ελ Κααμπί MVP των πρώτων ημιτελικών
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved