Σλούκας: «Καλύτεροι από πέρσι»

Σλούκας: «Καλύτεροι από πέρσι»

Ο Κώστας Σλούκας στάθηκε στο πρόσωπο του Ολυμπιακού τη φετινή χρονιά

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα γκαρντ των Πειραιωτών στην Nova κατά τη διάρκεια της Media day του Ολυμπιακού για την Euroleague:

Για τη νέα σεζόν: «Αρχικά καλησπέρα και καλή χρονιά. Ο Ολυμπιακός το γνωρίζουμε πως τα τελευταία χρόνια έχει μείνει εκτός οκτάδας. Βασικός στόχος του Ολυμπιακού από την αρχή είναι να βρεθεί στην οκτάδα και από εκεί και πέρα βλέπουμε».

Για το τι πρέπει να περιμένει ο κόσμος από τον Ολυμπιακό: «Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα να δυσκολευτώ τόσο πολύ πέρσι. Υπάρχουν όμως έξτρα παράγοντες για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η ομάδα. Η απουσία του κόσμου είναι πολύ σημαντικό. Υπήρξε η έλλειψη αγώνων που έγινε για τον λόγο που γνωρίζουμε όλοι. Φέτος η χρονιά ξεκινάει από την αρχή και ο Ολυμπιακός είναι στη θέση του, με τον κόσμο δίπλα του. Με μία καλύτερη ομάδα από πέρσι καθώς οι προσθήκες που έχουν γίνει από τοπ επιπέδου παίκτες. Οπότε αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι παλεύουμε αυτό γήπεδο και να περιμένουμε τον κόσμο να μας βοηθήσει».

Για το αν αποδέχεται τον ρόλο του ηγέτη: «Να πω εγώ τώρα ότι είμαι ο ηγέτης ή όχι είναι κουβέντες. Στο γήπεδο πρέπει να δείξουμε ποιος κάνει και τι. Και το σημαντικότερο είναι να πετύχει η ομάδα. Αν πετύχει όλοι οι παίκτες είμαστε σημαντικοί, ενώ αν αποτύχουμε κανένας δεν θα φαίνεται ηγέτης και σημαντικός. Το σημαντικό είναι να δέσει το σύνολο και θεωρώ πως είμαστε σε καλό σημείο και να παίξουμε όλοι μαζί για να πετύχουμε τους στόχους μας».



Κολύμβηση: Στη Μαλαισία πριν τη Σιγκαπούρη η ελληνική αποστολή
Κολύμβηση: Στη Μαλαισία πριν τη Σιγκαπούρη η ελληνική αποστολή
ΠΑΟΚ: Έρχεται στη Θεσσαλονίκη ο Ιβάν Σαββίδης
ΠΑΟΚ: Έρχεται στη Θεσσαλονίκη ο Ιβάν Σαββίδης
Παγκόσμιος Παναθηναϊκός! Τεράστια πρόταση για να παίξει το 2026 στην Κίνα
Παγκόσμιος Παναθηναϊκός! Τεράστια πρόταση για να παίξει το 2026 στην Κίνα
Μεταγραφές: Στο στόχαστρο της Σπόρτινγκ ο Τζόλης
Μεταγραφές: Στο στόχαστρο της Σπόρτινγκ ο Τζόλης
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved