Γιαπλές: «Όλα τα μπράβο στους παίκτες»!

Γιαπλές: «Όλα τα μπράβο στους παίκτες»!

Αρμάνι-Παναθηναϊκός: Ο Θανάσης Γιαπλές… έβγαλε το καπέλο στους παίκτες του «τριφυλλιού» για την αντίδρασή τους μετά τη Γαλλία!

Η νίκη του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ στο Μιλάνο κόντρα στην Αρμάνι που έχει βλέψεις τουλάχιστον για Final 4, τεράστια! Οι «πράσινοι» ουσιαστικά έδειξαν πως δεν έχουν σχέση με την κακή τους εικόνα κόντρα στη Βιλερμπάν μόλις δύο μέρες πριν. Έδειξαν τον εγωισμό τους και την ψυχή τους, παίρνοντας μια νίκη σε ματς ακατάλληλο για καρδιακούς!

Ο Θανάσης Γιαπλές μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους παίκτες του «τριφυλλιού». Ο άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Βόβορα, τόνισε πως ξαφνιάστηκε απ’ το επίπεδο της αντίδρασης των παιδιών, καθώς το διάστημα ήταν ελάχιστο από το… κάζο της Γαλλίας μέχρι το Μιλάνο.

Παράλληλα, δε θέλησε να κάνει λόγο για το σωστό διάβασμα του τεχνικού τιμ, τονίζοντας πως όλα τα μπράβο πρέπει να πάνε στους παίκτες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Θανάση Γιαπλέ:

«Μετά την κακή εμφάνιση πριν δύο μέρες, ζητούμενο ήταν η αντίδραση. Η Αρμάνι δε χρειάζεται συστάσεις, απ’ τα καλύτερα ρόστερ στην Ευρώπη, αποκτά μεγαλύτερη αξία η νίκη. Ξέρουμε την ομάδα μας αλλά αναρωτιέσαι αν τα παιδιά έχουν το σθένος να συνέλθουν από μια πολύ κακή εμφάνιση. Η χαρά είναι διπλή».

Για την τακτική το τελευταίο δίλεπτο: «Όλοι οι προπονητές έχουν ένα play book μπορούν να ανταπεξέλθουν. Το ζητούμενο για τον κόουτς κάθε φορά είναι να διαβάσει ποια επιλογή είναι η καλύτερη αλλά κυρίως πως θα το εκτελέσουν οι παίκτες. Ξέραμε πως είναι δύσκολο να επιτεθούμε συνεχόμενα κοντά στο ζωγραφιστό. Όταν οι παίκτες εκτελούν σωστά, είναι όλοι πετυχημένοι και χαρούμενοι».

Για τους πολλούς παίκτες που βγήκαν μπροστά: «Όλα τα μπράβο είναι στους παίκτες. Εμείς οι προπονητές είμαστε για τα δύσκολα. Σήμερα ήταν δύσκολο, δεν υπάρχουν πολλοί παίκτες που θα μπορέσουν να αντιδράσουν μετά από τέτοια εμφάνιση μετά από δύο μέρες. Οι προπονητές κάθονται πίσω είναι για τα άσχημα, όλα τα μπράβο στους παίκτες».

 



Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved