Euroleague: Η βαθμολογία μετά τα παιχνίδια της Πέμπτης (26/11)

Euroleague: Η βαθμολογία μετά τα παιχνίδια της Πέμπτης (26/11)

Δείτε τη βαθμολογία της Euroleague μετά τους αγώνες της Πέμπτης (26/11) - Σε ποια θέση είναι Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και Ολυμπιακός

Μετά από ένα κάκιστο πρώτος μέρος απέναντι στην Μπασκόνια, ο Ολυμπιακός έκανε υπερπροσπάθεια στην 3η περίοδο, μείωσε από το -22 (21-43) στο -7 (60-67), αλλά λόγω της απουσίας πέντε παικτών του, καθώς και της αγωνιστικής απραξίας, έμεινε από δυνάμεις και ηττήθηκε με 76-90, στο ΣΕΦ, για την 11η αγωνιστική της Euroleague. Αυτή ήταν η 4η ήττα του Ολυμπιακού σε 9 αγώνες.

Την τρίτη εντός έδρας ήττα, με την οποία είδε το ρεκόρ της να «βυθίζεται» σε 3-8, υπέστη η Μακάμπι Τελ Αβίβ. Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου «έπεσε» στην παράταση με το τελικό 85-86 (70-70κ.α.) από την Αρμάνι Μιλάνο, για την 11η αγωνιστική της Euroleague, με τους Ιταλούς να αποχαιρετούν το Τελ Αβίβ με μία δεύτερη διαδοχική νίκη και πέμπτη σε οκτώ αναμετρήσεις.

Στο Βερολίνο, η Άλμπα δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στην Χίμκι, την οποία και συνέτριψε με 100-80, πανηγυρίζοντας τη μόλις τρίτη νίκη της και υποχρεώνοντας τους Ρώσους στην όγδοη ήττα τους σε 10 αναμετρήσεις. Οι Νιλς Γκίφι (22π., 4/4τρ.) και Λουκ Σίκμα (20π., 9ρ., 5ασ.) «εκτέλεσαν» την Χίμκι των 23(!) λαθών.

Στις έξι νίκες διεύρυνε το αήττητο σερί της η ΤΣΣΚΑ στο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής της Euroleague με τη Ρεάλ Μαδρίτης στη Μόσχα. Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη επικράτησε στο... νήμα με 74-73 των Ισπανών, βελτιώνοντας σε 8-3 το ρεκόρ της και υποχρεώνοντας το σύνολο του Πάμπλο Λάσο στην πρώτη αποτυχία μετά από πέντε σερί νίκες (ρεκόρ 6-5).

Η έφεση της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης στα «διπλά» δε σταμάτησε ούτε στο Κάουνας... Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ πέρασε νικηφόρα και από την έδρα της Ζαλγκίρις με 83-75, πανηγυρίζοντας την πέμπτη νίκη μακριά από το «σπίτι» της και έκτη στο σύνολο (6-2). Την ίδια στιγμή, οι Λιθουανοί υπέστησαν την πέμπτη διαδοχική ήττα τους και έκτη σε έντεκα αναμετρήσεις.

Το πέμπτο της εφετινό «διπλό», με το οποίο βελτίωσε το ρεκόρ της σε 6-4, πήρε στο Βελιγράδι η Αναντολού Εφές. Παρά τα προβλήματα απουσιών, λόγω τραυματισμών και κορονοϊού, η ομάδα του Εργκίν Αταμάν εξαργύρωσε την ευστοχία της από τα 6.75 (15/28 τρίποντα), φτάνοντας άνετα στο τελικό 75-64 επί του Ερυθρού Αστέρα, που είδε το ρεκόρ του να υποχωρεί σε 4-7.

Δείτε τη βαθμολογία στην gallery του θέματος



Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved