Φουλάρει και αναχωρεί

Φουλάρει και αναχωρεί

Ο Παναθηναϊκός αρχίζει και μπαίνει σε κανονικούς ρυθμούς προετοιμασίας ενόψει και των φιλικών αγώνων των Ιωαννίνων

Η φετινή προετοιμασία χαρακτηρίζεται από τις ιδιαιτερότητες της κατάστασης που επικρατεί εδώ και έξι μήνες στον κόσμο. Οι «πράσινοι» γυμνάζονται καθημερινά στο ΟΑΚΑ και πλέον ο Γιώργος Βόβορας έχει όλους τους παίκτες του στην Αθήνα. Οι αφίξεις των Πιερ Τζάκσον (την περασμένη Τετάρτη) και του Ζακ Όγκαστ (Κυριακή) συμπλήρωσαν για πρώτη φορά το παζλ του φετινού ρόστερ με τον Παναθηναϊκό να αρχίζει να ανεβάζει ρυθμούς αυξάνοντας την ένταση των προπονήσεων του.

Από σήμερα στο πρόγραμμα επανέρχονται οι διπλές προπονήσεις ενώ την Πέμπτη η ομάδα αναχωρεί για τα Ιωάννινα όπου την Παρασκευή και το Σάββατο θα δοθούν δύο σημαντικά φιλικά παιχνίδια απέναντι σε Ηρακλή και ΠΑΟΚ. Με αυτόν τον τρόπο οι παίκτες θα …συνηθίσουν και πάλι την αγωνιστική δραστηριότητα καθώς η φιλική αναμέτρηση με την ΑΕΚ προ δύο ημερών αποτέλεσε τον πρώτο αγώνα μετά από έξι ολόκληρους μήνες απραξίας και αποχής από αγώνες.

Αυτός ήταν και ο λόγος που το βασικό ζητούμενο του ματς με τους κιτρινόμαυρους ήταν η προσαρμογή των αθλητών σε συνθήκες αγώνα. Παράλληλα, όμως, ο Γιώργος Βόβορας έβγαλε τα πρώτα του συμπεράσματα μένοντας ικανοποιημένος από την απόδοση των παιδιών του. Σιγά, σιγά οι απαιτήσεις θα ανεβαίνουν με τον Έλληνα τεχνικό να επιχειρεί να χτίσει ένα σύνολο που θα βασίζεται σε πολύ μεγάλο βαθμό στην ομαδική λειτουργία και τις συνεργασίες και λιγότερο στα ατομικά χαρακτηριστικά συγκεκριμένων αθλητών (πχ. Καλάθης).

Τέλος, μετά την επιστροφή της ομάδας από τα Γιάννενα οι «πράσινοι» θα παραμείνουν για τέσσερις ημέρες στην Αθήνα και μετά θα αναχωρήσουν για τη Λιθουανία και το Κάουνας όπου θα λάβουν μέρος στο επίσημο τουρνουά της Ευρωλίγκας (12/13 Σεπτεμβρίου) με τις Ζαλγκίρις, Αρμάνι και Άλμπα ενώ στη συνέχεια θα μεταβούν στο Βίλνιους προκειμένου να αντιμετωπίσουν τη Λιέτουβος Ρίτας.



Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Πουλήθηκαν 1,3 εκατ. εισιτήρια
Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Πουλήθηκαν 1,3 εκατ. εισιτήρια
Σερβία: Επεισόδια στο ντέρμπι Ερυθρού Αστέρα – Παρτίζαν πριν και κατά τη διάρκεια του ματς
Σερβία: Επεισόδια στο ντέρμπι Ερυθρού Αστέρα – Παρτίζαν πριν και κατά τη διάρκεια του ματς
ΠΑΟΚ: Κάκωση στα πλευρά ο Παβλένκα – Κάνει εξετάσεις ο Τσέχος
ΠΑΟΚ: Κάκωση στα πλευρά ο Παβλένκα – Κάνει εξετάσεις ο Τσέχος
Αντίπαλοι Παναθηναϊκού: «Λευκή» ισοπαλία η Βικτόρια Πλζεν πριν τη μεγάλη ρεβάνς
Αντίπαλοι Παναθηναϊκού: «Λευκή» ισοπαλία η Βικτόρια Πλζεν πριν τη μεγάλη ρεβάνς
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved