«Τσέκαρε» την περίπτωση Βέστερμαν ο Παναθηναϊκός (videos+photos)

«Τσέκαρε» την περίπτωση Βέστερμαν ο Παναθηναϊκός (videos+photos)

Ο Παναθηναϊκός αναζητά τον βασικό του point guard και πέρα από την περίπτωση του Νίκολας Λαπροβίτολα εξετάζονται και εναλλακτικές όπως ο Λέο Βέστερμαν.

Αρκετές και σημαντικές κινήσεις για τη στελέχωση του ρόστερ του έχει κάνει ο Παναθηναϊκός, που μέχρι τώρα έχει αποκτήσει τους Νέντοβιτς, Φόστερ, Όγκαστ, Σαντ-Ρος και Μποχωρίδη. Οι «πράσινοι» αναζητούν, βέβαια, τον άνθρωπο που θα έρθει να αναλάβει τα… ηνία του παιχνιδιού. Η περίπτωση του Νίκολας Λαπροβίτολα είναι αυτή που απασχολεί για τη θέση «1» στο «τριφύλλι», αλλά δεν είναι και η μοναδική.

Όσο το status του Αργεντινού γκαρντ με τη Ρεάλ Μαδρίτης δεν ξεκαθαρίζει, ο Παναθηναϊκός αρχίζει να εξετάζει και περιπτώσεις εναλλακτικές έτσι ώστε να μην χαθεί άλλος χρόνος για την ομάδα του Γιώργου Βόβορα. Μια από αυτές τις περιπτώσεις, είναι και ο Λέο Βέστερμαν. Ο Γάλλος γκαρντ είναι ένας από τους παίκτες που έχει «τσεκάρει» ο Παναθηναϊκός και δεν αποκλείεται το ενδιαφέρον να γίνει πιο έντονο όσο δεν προχωρά το θέμα του Λαπροβίτολα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Βέστερμαν έχει κι αυτός συμβόλαιο με τη Φενέρμπαχτσε, όμως, θεωρείται πολύ πιο εύκολο να «σπάσει» η συμφωνία του με τους Τούρκους προκειμένου να συνεχίσει αλλού την καριέρα του και να έχει περισσότερο πρωταγωνιστικό ρόλο. Το σίγουρο είναι πως ο Παναθηναϊκός έχει αρχίσει να ολοκληρώνει το φετινό ρόστερ και σίγουρα θα εντείνει τις προσπάθειές του το επόμενο διάστημα για να καλύψει και τα όποια κενά απομένουν. Κι η περίπτωση του Βέστερμαν μόνο ως... αναγκαία λύση δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί.

Σε top επίπεδο!

Ο Λέο Βέστερμαν στα 28 του χρόνια, έχει ήδη μια καριέρα που πολλοί συναθλητές του θα ζήλευαν. Σταθερά αγωνίζεται σε top επίπεδο, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο και την ποιότητα που έχει. Ξεκίνησε στη Βιλερμπάν στις αρχές της δεκαετίας του 2010. Μετά από δύο χρόνια παραμονής στην ASVEL μετακόμισε στο Βελιγράδι, αγωνιζόμενος για την Παρτιζάν απ’ το 2012 μέχρι το 2014. Ακολούθως επέστρεψε στην πατρίδα του και στη Λιμόζ για δύο σεζόν κάνοντας καλές εμφανίσεις σε Γαλλικό Πρωτάθλημα και Eurocup. Το 2016 πήγε στην Ζαλγκίρις με την οποία έκανε εκπληκτική χρονιά κι έτσι το καλοκαίρι του 2017 τον «καπάρωσε» η ΤΣΣΚΑ!

Εκεί τα πράγματα δεν πήγαν τόσο καλά γι’ αυτόν, είχε και τραυματισμούς (έχασε το Final 4) με αποτέλεσμα να μη γίνει χρήση της οψιόν για μονοετή επέκταση του συμβολαίου του (ήταν 1+1). Επέστρεψε στην Ζαλγκίρις και υπό τις οδηγίες του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους βρήκε τα πατήματά του. Τη σεζόν που τερματίστηκε απότομα λόγω πανδημίας, αγωνίστηκε στη Φενερμπαχτσέ. Σε 15 αγώνες Τουρκικού Πρωταθλήματος, είχε 7,7 πόντους 4,3 ασίστ και 1,1 κλέψιμο ανά ματς, με 42,2% εντός παιδιάς και 37,1% στα σουτ τριών πόντων. Στην Euroleague συμμετείχε σε 22 αγώνες, με μέσο όρο 3,8 πόντους 1,8 ασίστ και 0,4 κλεψίματα. Το ποσοστό του ήταν 43,9%, με 47,7% έξω απ’ τη γραμμή των τριών πόντων.

Δείτε τον εν δράσει...

Leo Westermann Highlights 2017-2018 ᴴᴰ - CSKA Moscow!

Leo Westermann Welcome To Fenerbahçe ● 2018/19 Best Plays & Highlights

Leo Westermann'ın 7 üçlükle kariyer rekoru kırdığı Baskonia maçı performansı

Zenit St Petersburg - Fenerbahce Beko Istanbul 68-73: Leo Westermann (13 points)



Εργκίν Αταμάν: «Έφυγε» από τη ζωή ο πατέρας του - Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR
Εργκίν Αταμάν: «Έφυγε» από τη ζωή ο πατέρας του - Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR
EOKAN: «Καμία ενημέρωση για θετικό δείγμα ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ελλάδας»
EOKAN: «Καμία ενημέρωση για θετικό δείγμα ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ελλάδας»
Σούπερ προσφορά* από το Pamestoixima.gr για τους αγώνες του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ
Σούπερ προσφορά* από το Pamestoixima.gr για τους αγώνες του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ
Η «απάντηση» της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
Η «απάντηση» της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved