Βίντεο ντοκουμέντο! Άντρο τρομοκρατίας και ανομίας το ΣΕΦ (videos+photos)

Βίντεο ντοκουμέντο! Άντρο τρομοκρατίας και ανομίας το ΣΕΦ (videos+photos)

Βίντεο που δείχνουν ξεκάθαρα ότι το ΣΕΦ έχει παραδοθεί από την ΚΑΕ Ολυμπιακός στους χούλιγκαν ήρθαν στη δημοσιότητα και η σύγκριση με το ΟΑΚΑ όπου δεν συμβαίνει το παραμικρό εκθέτει ξανά «ερυθρόλευκους» και Euroleague.

Για άλλη μια φορά στο ΣΕΦ στήθηκε ένα σκηνικό «ζούγκλας», με την απόλυτη ευθύνη για όλα όσα έγιναν στο ντέρμπι της 27ης αγωνιστικής της Euroleague να ανήκει στην ΚΑΕ Ολυμπιακός και φυσικά στην αστυνομία αλλά και τη διοργανώτρια αρχή που έκλεισαν τα… μάτια σε όλες τις παραβατικές συμπεριφορές των οπαδών του Ολυμπιακού.

Ανθρώπων που βρέθηκαν μια ανάσα από τους πάγκους των ομάδων και τη γραμματεία και που πέρασαν όλη τη διάρκεια του αγώνα… κόβοντας βόλτες στο ένα μέτρο από προπονητές και παίκτες, φορώντας full face κουκούλες αλλά και… διαπιστεύσεις της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

osfp pao4

Μια ΚΑΕ Ολυμπιακός που προφανώς γνώριζε τι θα συμβεί και δεν έκανε τίποτα για να το αποτρέψει, παρά μόνο δήλωσε… ανίκανη να το πράξει σε επιστολή που έστειλε πριν τον αγώνα προς τους αρμόδιους φορείς αλλά όχι και στον Παναθηναϊκό, θέλοντας να αποτρέψει την είσοδο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο ΣΕΦ. Κάτι που προφανώς και ήταν αδύνατο να συμβεί αφού δεν προέκυπτε από πουθενά και ορθά δεν συνέβη.

osfp pao5

Όμως, όλα όσα συνέβησαν στη συνέχεια στο ΣΕΦ είναι για ακόμα μια φορά θλιβερά και απόδειξη πως το εν λόγω γήπεδο έχει παραχωρηθεί από την ΚΑΕ Ολυμπιακός στους «κάφρους». Εκεί είναι το… βασίλειό τους, εκεί κάνουν ό,τι θέλουν και μάλιστα με… σφραγίδα της διοίκησης του Ολυμπιακού καθώς οι περισσότεροι από όσους προχώρησαν σε επιθέσεις κατά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και των «πράσινων» είχαν επάνω τους επίσημες διαπιστεύσεις. Προφανώς για να μπορούν να «σουλατσάρουν» ελεύθεροι σε όλους τους χώρους. Στα αποδυτήρια, στη φισούνα, στους πάγκους των ομάδων. Σημεία όπου δεν θα έπρεπε να βρίσκεται κανένας χωρίς… αντικείμενο εργασίας, τα οποία είχαν γεμίσει με «ερυθρόλευκους» χούλιγκαν οι οποίοι έβριζαν, έφτυσαν, κλωτσούσαν και απειλούσαν.

Το θέαμα αποτελεί ντροπή για την Euroleague και την Αστυνομία, αφού οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού είχαν πάρει επίσημα πρόσβαση από την ΚΑΕ για να είναι εκεί και να στήσουν ένα σκηνικό τρομοκρατίας κατά της αποστολής του Παναθηναϊκού. Τα βίντεο είναι άκρως αποκαλυπτικά για το τι συνέβη αλλά και το πώς αντιμετώπισαν οι αρχές όλα αυτά τα περιστατικά. Το πλέον… σοκαριστικό είναι πως αντί να γίνει κάτι έτσι ώστε να «μαζευτούν»  όλοι οι κάφροι που είχαν κάνει… κτήμα τους το γήπεδο, η Αστυνομία ζήτησε από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να φύγει από το γήπεδο και να μην δει το υπόλοιπο παιχνίδι…

Την ίδια στιγμή, ο γνωστός τηλεοπτικός… οπαδός του Ολυμπιακού σχεδόν είχε πάρει θέση δίπλα στο επιτελείο του Γιώργου Μπαρτζώκα και ήταν ξανά στο παρκέ ενώ δεν θα έπρεπε να είναι καν στο γήπεδο με όλα όσα έχουν προηγηθεί, αλλά και με ρατσιστικές επιθέσεις που έχει κάνει σε παίκτες του Παναθηναϊκού στο παρελθόν.

osfp pao2 copy

Δεν… συζητάμε για χυδαία, εμετικά και υβριστικά συνθήματα τόσο κατά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου όσο και παικτών του Παναθηναϊκού. Σε μια τέτοια περίπτωση θα έπρεπε να γίνουν παρατηρήσεις από τα μεγάφωνα και να υπάρξει ακόμα και διακοπή του αγώνα για συστάσεις, πλην όμως δεν συνέβη το παραμικρό στο ΣΕΦ το οποίο είναι επίσημα παραδομένο από τους διοικούντες τον Ολυμπιακό στους χούλιγκαν για να κάνουν ανενόχλητοι όλα όσα επιθυμούν οι ίδιοι και ντροπιάζουν το ελληνικό μπάσκετ.

osfp pao3

Όλα αυτά, λοιπόν, η Euroleague τα θεώρησε… παραπτώματα επιπέδου «minor». Αναρωτιέται κανείς τι θα έπρεπε να συμβεί για να γίνουν «major» όλες οι έκνομες πράξεις και οι παραβιάσεις των κανονισμών, για τη διοργανώτρια αρχή. Όταν η ίδια διοργάνωση έκλεισε το ΟΑΚΑ μερικές ώρες πριν από το τζάμπολ του αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε για καπνογόνα, τι θα έπρεπε να συμβεί με το ΣΕΦ; Ρητορικό το ερώτημα και μένει να δούμε ποια θα είναι η απόφαση της Euroleague αλλά μένει να δούμε και να ξεκαθαρίσουμε και κάτι ακόμα.

Αν θα υπάρξει το σχετικό… τσουβάλιασμα που το έχουμε παρακολουθήσει σε αντίστοιχες περιπτώσεις στο παρελθόν. Η φράση «σε κάθε ντέρμπι σε ΣΕΦ και ΟΑΚΑ γίνονται τα ίδια», θα πρέπει να απαγορευτεί πλέον… δια νόμου! Διότι στο ΟΑΚΑ εδώ και μια δεκαετία σχεδόν, δεν έχει συμβεί το παραμικρό. Δεν έχει… ανοίξει μύτη την ώρα που το ΣΕΦ μετατρέπεται σε Καμπούλ τουλάχιστον μια φορά τον χρόνο όταν αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός τον Παναθηναϊκό. Στο ΟΑΚΑ, όπως έγινε και στον φετινό πρώτο γύρο, οι «ερυθρόλευκοι» πηγαίνουν όπως πρέπει να συμβαίνει σε κάθε ευρωπαϊκό γήπεδο.

Χωρίς… επιτροπές υποδοχές με  «γαλλικά» και απειλές, χωρίς να υπάρχει κανείς μη έχοντας εργασία στον χώρο της άφιξής τους και γενικώς μέσα σε μια αθλητική ατμόσφαιρα. Είναι ενδεικτικό πως στο παιχνίδι του Δεκεμβρίου στον πρώτο γύρο στο ΟΑΚΑ, για να μην συμβεί το παραμικρό και να διασφαλίσει ο Παναθηναϊκός την τάξη τόσο στο παρκέ όσο και στα αποδυτήρια, απαγορεύτηκε η παρουσία  ακόμα και διαπιστευμένων δημοσιογράφων στον χώρο αυτό. Κανείς δεν κυκλοφορούσε στη φισούνα ή γύρω από το παρκέ, όπως φαίνεται και από φωτογραφίες αλλά και όπως μπορούν να επιβεβαιώσουν ακόμα και οι εκπρόσωποι του Τύπου που δίνουν το «παρών» στις αναμετρήσεις της Euroleague στο ΟΑΚΑ.

pao osfp2

Την ώρα, λοιπόν, που στο ΣΕΦ πίσω από τους πάγκους και σε απόσταση αναπνοής από το παρκέ… κόβουν βόλτες χούλιγκανς με αρωγό την ΚΑΕ Ολυμπιακός, στο ΟΑΚΑ το σκηνικό είναι εντελώς διαφορετικό. Ενδεικτική τόσο η είσοδος όσο και η αποχώρηση των «ερυθρόλευκων» από το γήπεδο, όπου δεν συνέβη το παραμικρό. Όπως πρέπει, δηλαδή, να συμβαίνει σε μια πολιτισμένη χώρα όπου τηρούνται οι νόμοι και οι κανόνες και δεν επικρατεί ο νόμος της ζούγκλας…

Μένει να φανεί από εδώ και πέρα, ποιες θα είναι οι αποφάσεις της Euroleague για όλα αυτά που συμβαίνουν διαρκώς στο ΣΕΦ αλλά και τι θα κάνουν οι αρχές της χώρας για ένα δημόσιο γήπεδο που χρησιμοποιείται από μια ΚΑΕ σαν… εκκολαπτήριο χούλιγκαν. Θα υπάρξουν, όπως πρέπει, ποινές και κυρώσεις ή θα περάσει κι αυτό στο… ντούκου σαν να μην έγινε τίποτα; Το σίγουρο είναι πως κανείς δεν δικαιούται πλέον να λέει ότι «όλοι τα ίδια κάνουν», αφού η σύγκριση τους εκθέτει ανεπανόρθωτα. Όπως εκτέθηκαν όλοι όσοι συντέλεσαν στο να στηθεί ακόμα μια «ζούγκλα» στο Φάληρο με τις ευλογίες Ολυμπιακού και αστυνομίας…

Επίθεση κατά Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο ΣΕΦ



O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved