Κεμζούρα: «Δύσκολη περίοδος για μας, αλλά θα παλέψουμε»

Κεμζούρα: «Δύσκολη περίοδος για μας, αλλά θα παλέψουμε»

Έτοιμος να παίξει όσο το δυνατόν καλύτερα, παρά τα προβλήματά του και το μικρό rotation θα είναι ο Ολυμπιακός κόντρα στη Βαλένθια, όπως δήλωσε κατά την αναχώρηση της αποστολής ο Κεστούτις Κεμζούρα.

Λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής, ο προπονητής της ομάδας, Κεστούτις Κεμζούρα, μίλησε για την αναμέτρηση, αλλά αναφέρθηκε εκτενώς και στα προβλήματα που έχουν προκύψει με τα πειθαρχικά των Τσέρι και Ριντ.

 «Σίγουρα δεν είναι μια καλή περίοδος για εμάς, αλλά έτσι έχουν τα πράγματα. Δεν είμαστε στην καλύτερη θέση για διαφορετικούς λόγους», δήλωσε αρχικά ο λιθουανός προπονητής και συνέχισε:

«H Βαλένθια παίζει πολύ καλά τις τελευταίες εβδομάδες και έχει κερδίσει καλές ομάδες στην έδρα της. Παίζει πολύ πολύ καλύτερα από ότι έπαιζε στην πρώτη μας αναμέτρηση. Ηγέτης της είναι ο Ντούμπλιεβιτς, ενώ ο Κόλομ είναι εκείνος που δημιουργεί για τους συμπαίκτες του. Είναι μια ομάδα με γρήγορο ρυθμό, που κάνει πολλά σκριν στην μπάλα, έχει καλή κυκλοφορία της μπάλας, καλούς σουτέρ και ύψος. Εμείς δουλεύουμε και προσπαθούμε να προετοιμάσουμε αυτό το παιχνίδι με τους παίκτες που διαθέτουμε. Ξέρουμε τι πρέπει να περιορίσουμε και πως θέλουμε να επιτεθούμε. Οπότε θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για μάχη».

Αναφορικά με τους Τσέρι-Ριντ, τους τραυματίες Πολ και Μιλουτίνοφ, αλλά και την επιστροφή του Χαραλαμπόπουλου, τόνισε:

«Υπάρχουν δύο παίκτες που ‘αποβλήθηκαν’ και δεν ταξιδεύουν. Θα δούμε τι θα αποφασίσει η διοίκηση. Είναι μια δύσκολη, μια κακή στιγμή γιατί επιπλέον έχουμε και κάποιους τραυματίες Πολ, Μιλουτίνοφ… Ο Μιλουτίνοφ θα ταξιδέψει και θα δούμε πως θα νιώθει. Έχουμε μικρό ροτέισον, για αυτό επέστρεψε ο Χαραλαμπόπουλος.

Όπως είπα, όλη αυτή η κατάσταση είναι αρνητική, όμως, σίγουρα περιμένω αντίδραση από τους υπόλοιπους παίκτες. Περιμένω αντίδραση και μεγαλύτερη συγκέντρωση από τους παίκτες που έχουμε. Όλοι θα πρέπει να βγουν μπροστά και να κάνουν το κάτι παραπάνω».



Αταμάν: «Σημαντική νίκη για εμάς και τώρα Μονακό» (vid)
Αταμάν: «Σημαντική νίκη για εμάς και τώρα Μονακό» (vid)
Παρτιζάν: Τραγωδία - Νεκρός 16χρονος αθλητής έπειτα από δυστύχημα με λεωφορείο
Παρτιζάν: Τραγωδία - Νεκρός 16χρονος αθλητής έπειτα από δυστύχημα με λεωφορείο
Super League: Κλήσεις σε απολογία για Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΟΦΗ
Super League: Κλήσεις σε απολογία για Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΟΦΗ
Ολυμπιακός – Μονακό: Μπαρτζώκας εναντίον Σπανούλη
Ολυμπιακός – Μονακό: Μπαρτζώκας εναντίον Σπανούλη
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved

Οι πιο υγιεινές μορφές άσκησης σύμφωνα με το Χάρβαρντ -ούτε τρέξιμο, ούτε ποδήλατο στη λίστα