Ομπράντοβιτς: «Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω»

Ομπράντοβιτς: «Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω»

Εμφανώς απογοητευμένος με τη διαρκώς πτωτική πορεία της Φενέρμπατχε εμφανίστηκε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ στο ΟΑΚΑ.

Σε… απόγνωση δείχνει να βρίσκεται ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μετά και την νέα ήττα της ομάδας του, με τον Σέρβο τεχνικό να δηλώνει στην συνέντευξη Τύπου πως δεν ξέρει τι άλλο να κάνει για να βελτιωθεί η ομάδα του. «Τι παραπάνω να πω εκτός από συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για την νίκη του. Παίξαμε πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο, αλλά όπως συνήθως στο τρίτο δεκάλεπτο δεν πήγε τόσο καλά. Παρ όλα αυτά ήρθαμε σε θέση να κερδίσουμε το παιχνίδι. Συνεχίσαμε τα ίδια λάθη που κάνουμε σε όλη την σεζόν» είπε αρχικά και στάθηκε στο πρόβλημα των ριμπάουντ.

«Αν θέλουμε να μιλήσουμε με δικαιολογίες θα σου πω ότι έχει να κάνει με τους τραυματισμούς. Κανονικά όμως έχουμε την ποιότητα να κάνουμε ότι θέλουμε. Ο ριμπάουντ είναι πρόβλημα. Έχει να κάνει με επιθυμία θέληση και με το πόσο «πεινάς» να κερδίσεις το ματς. Αν έχεις πρόβλημα στο ριμπάουντ θα πρέπει να είσαι επιθετικός. Η στατιστική λέει ότι έχουμε 8 παραπάνω κατοχές από τον Παναθηναϊκό. Και σούταραν 10 περισσότερες βολές. Αυτό σημαίνει 5 κατοχές. Άρα είχαμε 3 περισσότερες κατοχές. Πάντα είναι σημαντικό να υπάρχει ισορροπία με τα ριμπάουντ, λαθών και κλεψιμάτων. Αλλά τ πιο σημαντικό είναι να βάλεις καλάθι. Δεν θυμάμαι τώρα, αλλά χάσαμε τουλάχιστον 5-6 λέι απ. Και κάναμε 23 τρίποντα τα περισσότερα εκ των οποίων ήταν ελεύθερα. Τα 20 ήταν ελεύθερα».

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μίλησε και για το άδειο ΟΑΚΑ. « Είναι το χειρότερο πράγματα που μπορεί να γίνει στο μπάσκετ. Ελπίζω να μην ξαναγίνει κάτι τέτοιο. Σε κανένα γήπεδο. Κα αυτό είναι κάτι που πρέπει να καταλάβουν όλοι για να έχουμε την διοργάνωση που θέλουμε. Παίζουμε για τον κόσμο και χωρίς τον κόσμο δεν έχει νόημα να παίζουμε. Έχουμε κανονισμούς και γι αυτό ήραν αυτή την απόφαση. Πρέπει να συζητήσουμε όλοι μαζί και να καταλάβουμε ότι δεν είναι σωστό αυτό να γίνεται. Τα γήπεδά μας θέλουμε να έχουμε κόσμο που τους αρέσει το μπάσκετ και όχι χούλιγκανς» και πρόσθεσε «Διάβασα τις δηλώσεις του Ρικ Πιτίνο και συμφωνώ. Και για εμένα ήταν μεγάλη έκπληξη. Ηρθαν φίλοι της ομάδας από την Τουρκία και δεν μπόρεσαν να δουν το ματς ενώ είχαν πληρώσει τα πάντα».

Όσο για το αν μπορεί να βελτιώσει την ομάδα του είπε «Είτε το πιστεύεις είτε όχι είμαι από τις 9 το πρωί μέχρι τις 11 το βράδυ στο γήπεδο. Οι προπονήσεις είναι πολύ καλύτερες από την ομάδα μας».



Χάντμπολ: Η αποστολή της Εθνικής για την Ολλανδία
Χάντμπολ: Η αποστολή της Εθνικής για την Ολλανδία
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved