Παναθηναϊκή τρέλα στο Μόναχο! (photos)

Παναθηναϊκή τρέλα στο Μόναχο! (photos)

Μέσα σε κλίμα συγκίνησης από 150 και πλέον ομογενείς πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης σε ξενοδοχείο του Μονάχου η εκδήλωση του PAO ALIVE στη γερμανική πόλη.

Σύσσωμη η ομάδα μπάσκετ, οι αθλητές και το επιτελείο, συνοδευόμενοι από τους Δημήτρη Διαμαντίδη και Φραγκίσκο Αλβέρτη συνάντησαν τους Παναθηναϊκούς της ομογένειας, οι οποίοι έδειξαν την αγάπη και το έμπρακτο ενδιαφέρον τους για το μέλλον του συλλόγου, σε μια συγκινητική εκδήλωση.

 

Στην έναρξή της μίλησαν οι Φραγκίσκος Αλβέρτης και Δημήτρης Διαμαντίδης, πριν εισέλθει στην αίθουσα η ομάδα καταχειροκροτούμενη από τους παρευρισκόμενους. 

 

Ακολούθως, άπαντες έβγαλαν αμέτρητες φωτογραφίες και υπέγραψαν αυτόγραφα στους φίλους της ομάδας.

Συγκλονιστικές ομιλίες Αλβέρτη και Διαμαντίδη στον κόσμο

Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης είπε μεταξύ άλλων: «Όταν είσαι Παναθηναϊκός είσαι Παναθηναϊκός για μια ζωή. Όταν βάζεις μέσα σου την ιδέα και την έννοια του Παναθηναϊκού δεν μπορείς παρά να την υπηρετείς και να την υποστηρίζεις και στις χαρές και στις λύπες

 

Γίνεται μια προσπάθεια να βοηθήσουμε όλοι μας το Σύλλογο τον οποίο πιστεύουμε. Είναι ο Σύλλογος που μας έχει κάνει σαν Παναθηναϊκούς υπερήφανους πάρα πολλές φορές. Τόσο στην Ελλάδα τόσο και στην Ευρώπη, έχει πετύχει κατορθώματα τα οποία είναι γνωστά ανά τον κόσμο. Πιστεύω ως Παναθηναϊκός ότι έχουμε κάνει όλους τους Έλληνες του εξωτερικού και περισσότερο τους Παναθηναϊκούς, πάρα πολλές φορές υπερήφανους.

 

Έτσι, τώρα, σε μια δύσκολη στιγμή της Παναθηναϊκής ιδέας, που χρειάζεται τη βοήθεια όλων μας, από τον πιο μικρό μέχρι τον πιο μεγάλο ηλικιακά φίλαθλο αυτής της ομάδας, κάνουμε μια προσπάθεια ώστε να κρατήσουμε  το όνειρο και την ομάδα ζωντανή!

 

Πιστεύω και εύχομαι πως αυτή η προσπάθεια θα αποδώσει έτσι ώστε να μπορούμε να έχουμε το δικό μας γήπεδο, το δικό μας όνειρο, όλα τα τμήματα και όλα τα αθλήματα του Παναθηναϊκού να έχουν τη δική τους στέγη και να συνεχίσουμε την Αυτοκρατορία μας».

Διαβάστε περισσότερα στο Leoforos.gr



Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved