Πεδουλάκης: «Κερδίσαμε ενώ τα ατού μας δεν ήταν σε καλή ημέρα»

Πεδουλάκης: «Κερδίσαμε ενώ τα ατού μας δεν ήταν σε καλή ημέρα»

Ο Αργύρης Πεδουλάκης στάθηκε στο γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ πήρε πράγματα κι από παίκτες του πάγκου για να καταφέρει να κερδίσει τη Βαλένθια στο ΟΑΚΑ.

Καλύτερη ήταν η εικόνα του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ στο πρώτο μέρος του αγώνα με τη Βαλένθια σύμφωνα με τον Αργύρη Πεδουλάκη. Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» στάθηκε στα αμυντικά λάθη που έκανε η ομάδα του στο τρίτο δεκάλεπτο, τα οποία επέτρεψαν στη Βαλένθια να μπει ξανά στο παιχνίδι.

«Στο πρώτο ημίχρονο νομίζω ότι ήμασταν καλύτεροι. Η διαφορά θα ήταν μεγαλύτερη αν μας είχε παρασύρει ο ενθουσιασμός μας. Κάναμε λάθη και δώσαμε 10 πόντους στον αιφνιδιασμό. Δεν κρατούσαμε το αμυντικό μας τρανζίσιον. Το 20'-23' ήταν το τραγικό στην άμυνά μας. Άλλαξε το μομέντουμ. Εκεί γύρισε το παιχνίδι. Όμως, στο τελευταίο δεκάλεπτο παίξαμε καλή άμυνα. Κερδίσαμε ενώ βασικά μας ατού δεν ήταν σε καλή μέρα. Είναι σημαντικό αυτό. Πήραμε πράγματα από παίκτες του πάγκου μας», είπε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός.

Για το τι δεν πήγε καλά στο τρίτο δεκάλεπτο, συμπλήρωσε: «Σε 1,5 λεπτό φάγαμε 7π. Δεν βάζαμε καλά τα κορμιά μας, δεν ήμασταν σκληροί. Αυτό το μπάσκετ ταιριάζει σε ισπανική ομάδα. Το πληρώσαμε, βρήκαν ρυθμό. Είχαν ευστοχία και στα τρίποντα. Ήταν λάθος ότι δεν πήγαμε στις επαφές Για τα τρίποντα των αντιπάλων του Παναθηναϊκού και υψηλά ποσοστά ευστοχίας τους: «Δεν νομίζω πως συμβαίνει αυτό. Έχουμε κάποιο θέμα στις περιστροφές μας με μεγάλα κορμιά. Το δουλεύουμε αυτό, είναι αλήθεια. Όμως, πχ στη Χίμκι δεχτήκαμε σουτ υπό πίεση. Έτσι είναι η Euroleague. Μια μέρα ένας παίκτης μπορεί να κάνει 6/8 και την άλλη 1/8. Είναι υψηλό το επίπεδο, μπαίνει και η κόπωση ή τα ταξίδια στην μέση».

Τέλος, για τα υψηλά ποσοστά των αντιπάλων στο τρίποντο, ανέφερε: «Δεν νομίζω πως συμβαίνει αυτό. Έχουμε κάποιο θέμα στις περιστροφές μας με μεγάλα κορμιά. Το δουλεύουμε αυτό, είναι αλήθεια. Όμως, πχ στη Χίμκι δεχτήκαμε σουτ υπό πίεση. Έτσι είναι η Euroleague. Μια μέρα ένας παίκτης μπορεί να κάνει 6/8 και την άλλη 1/8. Είναι υψηλό το επίπεδο, μπαίνει και η κόπωση ή τα ταξίδια στην μέση».



Επεισόδια πριν το Παρί Σεν Ζερμέν – Αταλάντα, συνελήφθησαν 19 Ιταλοί
Επεισόδια πριν το Παρί Σεν Ζερμέν – Αταλάντα, συνελήφθησαν 19 Ιταλοί
Παναθηναϊκός: Προσπάθεια για συμφωνία με τον Σεργκέι Ρεμπρόφ!
Παναθηναϊκός: Προσπάθεια για συμφωνία με τον Σεργκέι Ρεμπρόφ!
Γιούρτσεβεν: «Λατρεύω τους οπαδούς εδώ, έδειξαν μεγάλη αγάπη»
Γιούρτσεβεν: «Λατρεύω τους οπαδούς εδώ, έδειξαν μεγάλη αγάπη»
Παναθηναϊκός AKTOR - Παρτιζάν: Τα highlights από την «πράσινη» νίκη στη Μελβούρνη
Παναθηναϊκός AKTOR - Παρτιζάν: Τα highlights από την «πράσινη» νίκη στη Μελβούρνη
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved

Μην πετάξεις ξανά τις φλούδες λεμονιού! Ο τρόπος με τον οποίο θα σώσουν τα φυτά σου