Ομπράντοβιτς: «Η οικογένεια Γιαννακόπουλου με είχε σαν γιο της, ξεχωριστό κλαμπ ο Παναθηναϊκός»

Ομπράντοβιτς: «Η οικογένεια Γιαννακόπουλου με είχε σαν γιο της, ξεχωριστό κλαμπ ο Παναθηναϊκός»

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ήταν καλεσμένος του Τζο Αρλάουκας στο Crossover της Euroleague και μίλησε για τον Παναθηναϊκό και την οικογένεια Γιαννακόπουλου.

Ο έμπειρος τεχνικός, ο οποίος βρέθηκε 13 χρόνια στην τεχνική ηγεσία του «τριφυλλιού» έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον Παύλο και τον Θανάση Γιαννακόπουλο, ενώ στάθηκε και στο πόσο δύσκολο είναι γι' αυτόν να παίζει κόντρα στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ. Xαρακτηριστικά, είπε: «Ο Παναθηναϊκός είναι ένα ξεχωριστό κλαμπ. Μία ξεχωριστή ομάδα αποτελούμενη από σπουδαίους ανθρώπους. Η οικογένεια Γιαννακόπουλου με αντιμετώπισε λες και ήμουν γιος της. Έρχονταν 3-4 φορές κάθε εβδομάδα στην προπόνηση, με ρωτούσαν αν ήταν όλα καλά, μας έδειχναν αγάπη και αγαπούσαν σαν τρελοί τον Παναθηναϊκό. Οι οπαδοί ήταν εκπληκτικοί. Για μένα η Αθήνα είναι σαν την γενέτειρά μου το Τσάτσακ, το μέρος που δεν συγκρίνεται με τίποτα άλλο. Είχαμε Μποντιρόγκα, Ρέμπρατσα, Αλβέρτη, Διαμαντίδη, Φώτση, Τσαρτσαρή, Χατζηβρέττα, Σπανούλη, ήταν σπέσιαλ από κάθε άποψη αυτή η κατάσταση. Σέβομαι τον Σπανούλη, ξέρει την ιστορία, ξέρω κι εγώ την ιστορία, δεν υπάρχει λόγος να μιλάμε γι' αυτή».

«Κανείς δεν το καταλαβαίνει όταν πηγαίνω στο ΟΑΚΑ τι συμβαίνει σε μένα»

Στη συνέχεια ο προπονητής της Φενέρμπαχτσε μίλησε και για την απόφαση του να φύγει από τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, λέγοντας ότι: «Η απόφαση να φύγω ήταν πολύ δύσκολη. Πάντα λέω ότι τα εύκολα πράγματα μπορείς να τα καταλάβεις. Τα δύσκολα πρέπει να μένουν στην οικογένεια. Αυτό ήταν το βασικό πράγμα. Όλοι εκεί ξέρουν γιατί έφυγα. Νομίζω ότι ήταν καλή απόφαση που έφυγα. Εύχομαι πάντα τα καλύτερα στον Παναθηναϊκό, σε όλη τη ζωή μου. Το επαναλαμβάνω αλλά ο κόσμος δεν καταλαβαίνει πόσο δύσκολο είναι για μένα να παίζω ενάντια του», ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στο πόσο δύσκολο είναι να αντιμετωπίζει τους «πράσινους», λέγοντας ότι: «Κανείς δεν το καταλαβαίνει όταν πηγαίνω στο ΟΑΚΑ τι συμβαίνει σε μένα. Είμαι προπονητής της Φενέρ όμως. Την πρώτη χρονιά δεν ήταν απλά δύσκολο αλλά κάτι άλλο. Με τα χρόνια είναι λίγο διαφορετικό. Αν με ρωτήσεις όμως, δεν μου αρέσει να παίζω ενάντια στον Παναθηναϊκό σε κρίσιμο αγώνα, στα πλέι οφ και το Final Four. Τους εύχομαι τα καλύτερα, αλλά για μένα είναι δύσκολο»

«Οι οκτώ μήνες στη φυλακή με έκαναν πιο σκληρό»

Επίσης, ο «Ζοτς» αναφέρθηκε και στο τροχαίο δυστύχημα που τον έστειλε για οκτώ μήνες στη φυλακή, υπογραμμίζοντας ότι: «ήταν μια δύσκολη στιγμή στη ζωή μου, είχε συμβεί στην πόλη μου, στο Τσάτσακ όπου όλοι γνωρίζονται. Βγήκαν πολλές ιστορίες, η πραγματικότητα είναι ότι πλήρωσα το τίμημα και μετά από καιρό κατάλαβα τι πραγματικά έγινε. Πέρασα μια δύσκολη περίοδο, ήταν πιθανότατα η πιο δύσκολη στιγμή μου, μαζί με τον θάνατο του πατέρα μου. Πέρασα οκτώ μήνες στη φυλακή τότε, άνοιξαν ξανά την υπόθεση και κατάλαβαν ότι δεν είχα κάνει μόνο εγώ λάθος. Σε αυτούς τους οκτώ μήνες προσπάθησα να μιλήσω με τον εαυτό μου, ήμουν σε ένα μέρος όπου είχα τη δυνατότητα να προπονούμαι. Δούλευα σαν τρελός, είχα ανθρώπους που με πίεσαν πολύ. Προσπάθησα να πιστέψω σε εκείνους, μίλησα μαζί τους, έγινα πιο δυνατός άνθρωπος».

Ακούστε όλο το podcast... 

 



Basketball Champions League: Στο Βελιγράδι για το... όνειρο το Περιστέρι – Το πρόγραμμα του Final 4
Basketball Champions League: Στο Βελιγράδι για το... όνειρο το Περιστέρι – Το πρόγραμμα του Final 4
Ετοιμάζουν τις... σκούπες οι πρωταθλητές Νάγκετς - Τρίτη νίκη επί των Λέικερς
Ετοιμάζουν τις... σκούπες οι πρωταθλητές Νάγκετς - Τρίτη νίκη επί των Λέικερς
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved