Λάσο: «Χαρούμενος για τη νίκη, να παίξουμε καλύτερα»

Λάσο: «Χαρούμενος για τη νίκη, να παίξουμε καλύτερα»

Ο Πάμπλο Λάσο υποστήριξε πως η ομάδα του θα πρέπει να παίξει καλύτερα για να καταφέρει να νικήσει δεύτερη φορά τον Παναθηναϊκό στη Μαδρίτη.

 «Έγιναν περίπλοκα τα πράγματα στο φινάλε. Είμαι χαρούμενος για την νίκη, είναι ένα σημαντικό βήμα για τα πλέι οφ. Όμως, θα πρέπει να παίξουμε καλύτερα την Παρασκευή. Σκεφτόμαστε μόνο το δεύτερο παιχνίδι τώρα. Πρέπει να δούμε τι δεν κάναμε σωστά και να βελτιωθούμε», είπε αρχικά ο Πάμπλο Λάσο στη συνέντευξη Τύπου και πρόσθεσε:

«Παίζουμε σε λιγότερο από 48 ώρες. Έχουμε έμπειρους παίκτες. Μπορούν να παίξουν και ανταπεξέλθουν. Θα πρέπει να μπορούμε να βρίσκουμε τρόπο να σκοράρουμε. Παίζουμε απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40'».

Όσο για τη συνέχεια, ανέφερε: «Κερδίζεις, χάνεις, πρέπει να δεις τι πρέπει να βελτιώσεις για το επόμενο ματς. Είναι σημαντικό που κερδίσαμε. Νιώθεις καλύτερα όταν νικάς. Πρέπει να δούμε τι κάναμε σωστά, τι πρέπει να βελτιώσουμε και να διατηρήσουμε το πνεύμα που είχαμε σε όλο τον αγώνα».

Σε ερώτηση για όσα έκανε η ομάδα του, απάντησε: «Πιστεύω πως κάναμε καλή δουλειά. Είχαν το μομέντουμ με τα τρίποντα του Καλάθη. Μπορούσε να τρέξει ο Παναθηναϊκός. Υπάρχουν καταστάσεις που θα μπορούσαμε να δράσουμε διαφορετικά. Όλα είναι σημαντικά και η άμυνα και η επίθεση. Θέλουμε να βελτιωθούμε για το ματς της Παρασκευής».

Ενώ για τους Καμπάτσο και Τέιλορ, είπε: ««Είναι σημαντικό να έχεις θάρρος. Πρέπει να είσαι περήφανος σε μια σειρά πλέι οφ και να παίζεις με ένταση. Έχουμε αυτοπεποίθηση για αυτά που μπορούμε να κάνουμε και στις δύο πλευρές του παρκέ.  Καμπάτσο και ο Τέιλορ έκαναν σκληρή δουλειά. Έβαλαν καλάθια, έπαιξαν άμυνα. Εκτέλεσαν τις ευκαιρίες που είχαν. Ξέρω τις επιθετικές τους ικανότητες. Είμαστε ικανοί. Είμαι χαρούμενος για την παρουσία τους».

Αναφορικά με την επιστροφή του Ντόντσιτς, υποστήριξε: «Πάντα πιστεύω το ίδιο για τον Λούκα. Είμαι χαρούμενος για την υποδοχή του κόσμου. Όλοι τον αγαπούν πολύ».

Τέλος, για την εμφάνιση του Νικ Καλάθη, επεσήμανε: «Μιλάμε για τον Καλάθη, είναι λογικό. Είναι από τους καλύτερους παίκτες της Euroleague. Πρέπει να το αποδεχτούμε αυτό. Το αποδεχτήκαμε. Δεν θα σταματήσουμε, ανεξαρτήτως πόσων πόντων έβαζε ο Καλάθης. Ήμασταν στο -6, είχαμε τη συγκέντρωση για να επιστρέψουμε. Δεν χάσαμε τη συγκέντρωσή μας».



Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved