Fantasy: Η ώρα του Νικ!

Fantasy: Η ώρα του Νικ!

Ο Νικ Καλάθης οδηγεί τις επιλογές, για τη 12η αγωνιστική της Euroleague!

Η 12 «στροφή» της Euroleague ξεκινάει σήμερα με το παιχνίδι του Ολυμπιακού κόντρα στην Εφές, ενώ ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ υποδέχεται αύριο (14/12) την Νταρουσάφακα στο ΟΑΚΑ. Οι επιλογές έχουν σε πρωταγωνιστικό ρόλο τον Νικ Καλάθη, από τον οποίο περιμένουμε εμφάνσιη αντάξια της θέσης του αρχηγού. Παράλληλα υπάρχουν άλλες τέσσερις φθηνές επιλογές, που μπορούν να κάνουν την έκπληξη.

Αναλυτικά:

#1 Νικ Καλάθης

nick calathes panathinaikos opap athens eb18

Ομάδα: Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ

Θέση: PG

Τιμή: 0,96m

Τον επιλέγουμε γιατί: Φαίνεται έτοιμος να οδηγήσει και πάλι τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ στις νίκες. Ο Έλληνας γκαρντ πέρασε μία δύσκολη περίοδο, ωστόσο στα τελευταία παιχνίδια έδειξε να ξαναβρίσκει τον καλό του εαυτό. Η ποιότητά του είναι αναμφισβήτητη και κόντρα στην Νταρουσάφακα αναμένεται να βγει μπροστά. Η τιμή του έχει πέσει κάτων από το εκατομμύριο και είναι η κατάλληλη στιγμή να τον εντάξουμε στο ρόστερ. Η επιστροφή του θα είναι δυναμική και η θέση του αρχηγού του ταιριάζει «γάντι».

#2 Έντουιν Τζάκσον

edwin jackson buducnost voli podgorica eb18

Ομάδα: Μπούντουτσνοστ

Θέση: SG

Τιμή: 1,14m

Τον επιλέγουμε γιατί: Η Μπούντουτσνοστ δοκιμάζεται στην έδρα της Γκραν Κανάρια και σίγουρα θα παλέψει για την τέταρτη νίκη της στη διοργάνωση. Η συμμετοχή του έτερου γκαρντ της, Νίκολα Ιβάνονιτς, είναι αμφίβολη, οπότε ο Τζάκσον θα πάρει τα ηνία στο επιθετικό κομμάτι. Ο Γάλλος φημίζεται για την ικανότητά του στο σκοράρισμα και σε ένα παιχνίδι, που αναμένεται ανοιχτό, θα βρει τις ευκαιρίες του. Παράλληλα η τιμή του είναι αρκετά καλή και αξίζει να του δώσουμε μία ευκαιρία.

#3 Νίκολα Κάλινιτς

nikola kalinic fenerbahce istanbul eb18

Ομάδα: Φενερμπαχτσέ

Θέση: SF/PF

Τιμή: 1,02m

Τον επιλέγουμε γιατί: Βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση τον τελευταίο καιρό, με την παρουσία του στο ΟΑΚΑ την περασμένη εβδομάδα να το αποδεικνύει. Η τιμή του είναι εξαιρετική και κόντρα στην Αρμάνι αναμένεται να πιάσει και πάλι υψηλή απόδοση, με αποτέλεσμα η αξία του, που είναι ήδη σε άνοδο, να εκτοξευθεί. Πρόκειται για μία καλή λύση για τη θέση «3», που δεν έχει ρίσκο.

#4 Άλεκ Πίτερς

Dq8hcyTWsAIcD1y

Ομάδα: ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Θέση: PF

Τιμή: 1,09m

Τον επιλέγουμε γιατί: Στον αγώνα με τη Χίμκι θα έχει θέση βασικού και τα λεπτά του αυξηθούν κατακόρυφα, λόγω της απουσίας του Ουίλ Κλάμπερν. Παράλληλα είναι από τους πιο εύστοχους πάικτες της διοργάνωσης, σουτάροντας με 57% από το τρίποντο. Το ρωσικό ντέμρπι θα έχει σίγουρα γρήγορο ρυθμό, οπότε θα ευνοήσει τον τρόπο παιχνιδιού του και σε συνδυασμό με την τιμή του, είναι μία πολύ καλή επιλογή.

#5 Άντονι Ράντολφ

anthony randolph real madrid eb18

Ομάδα: Ρεάλ Μαδρίτης

Θέση: PF/C

Τιμή: 1,54m

Τον επιλέγουμε γιατί: Η τιμή του έχει πέσει αρκετά, μετά την κακή του εμφάνιση κόντρα στην Εφές και όποιος χρειάζεται έναν τίμιο παίκτη για τις θέσεις «4» και «5» θα βρει τον άνθρωπό του. Ο Αμερικανός έχει μέσο όρο ράνκινγκ 15.2 και σίγουρα θα ξιαναπιάσει τα γνωστά του στάνταρ. Κόντρα στην Μπαρτσελόνα έχει κάνει μεγάλες εμφανίσεις στο παρελθόν, οπότε ελπίζουμε να... αναβιώσει μνήμες!



Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved