Ολυμπιακός: Στόχος του Μπλατ ο Ουαναμέικερ (videos+photos)

Ολυμπιακός: Στόχος του Μπλατ ο Ουαναμέικερ (videos+photos)

Ο Μπραντ Ουαναμέικερ είναι ο βασικός στόχος του Ντέιβιντ Μπλατ για την περιφέρεια του Ολυμπιακού.

Στις 19 Νοεμβρίου 2018 το OnSports είχε γράψει πως ο Ολυμπιακός αναζητά παίκτη για να ενισχύσει την περιφέρειά του, που έχει σημαντικό πρόβλημα, και πως κοιτάζει προς το ΝΒΑ και όχι τόσο στην Ευρώπη. Μετά την ήττα από τη Ζαλγκίρις, ο Ντέιβιντ Μπλατ ξεκαθάρισε πως η ομάδα του δεν έχασε από τους πόντους που δέχθηκε από το «ζωγραφιστό» αλλά από την περιφέρεια. Έδωσε, δηλαδή, για άλλη μια φορά το… στίγμα του έτσι ώστε να κάνει ακόμα πιο ξεκάθαρο το γεγονός ότι θέλει γκαρντ.

Στο ρεπορτάζ, λοιπόν, του Νοέμβρη αναφέραμε πως οι «ερυθρόλευκοι» «δεν θα αποκτήσουν παίκτη απλά για να… προσθέσουν ακόμα ένα όνομα στα γκαρντ τους και γι’ αυτό εξετάζουν περιπτώσεις παικτών που είναι στο ΝΒΑ. Στο στόχαστρο βρίσκονται γκαρντ που δεν έχουν καταφέρει να βρουν ρόλο κι είναι μεταξύ ΝΒΑ και G-League. Μάλιστα, ο Μπλατ φέρεται να έχει ξεχωρίσει μια περίπτωση που γνωρίζει καλά».

Ουσιαστικά είχαμε «φωτογραφίσει» τον Μπραντ Ουαναμέικερ. Έναν παίκτη με τον οποίο ο Μπλατ έχει πάρα πολύ καλή σχέση και είχαν συνεργαστεί στην Νταρουσάφακα τη σεζόν 2016-2017. Μάλιστα με τον Μπλατ, ο 29χρονος γκαρντ είχε κάνει εξαιρετική σεζόν και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να πάρει τη μεταγραφή για τη Φενέρμπαχτσε από την οποία και αποχώρησε το καλοκαίρι έτσι ώστε να δοκιμάσει την τύχη του στο NBA και τους Μπόστον Σέλτικς.

Εκεί, δεν έχει βρει τον χώρο και τον χρόνο που θα ήθελε με αποτέλεσμα να αγωνίζεται περισσότερο στην G-League. Για να καταφέρει ο Ολυμπιακός να τον αποκτήσει, είναι προαπαιτούμενο ο παίκτης να μείνει ελεύθερος από την ομάδα της Βοστόνης. Αν αυτό δεν συμβεί, έχοντας εγγυημένο συμβόλαιο – όχι υψηλό οικονομικά πάντως – μέχρι το τέλος της σεζόν δεν είναι βέβαιο κατά πόσο θα επιστρέψει από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού για να φορέσει τα «ερυθρόλευκα». Σε κάθε περίπτωση, πάντως, ο Ουαναμέικερ είναι ο παίκτης που θα ήθελε να δει στο ρόστερ του ο Μπλατ αλλά το κατά πόσο θα καταφέρει να τον αποκτήσει θα φανεί το επόμενο διάστημα…

Τη φετινή σεζόν ο Ουαναμέικερ έχει παίξει σε μόλις 6 παιχνίδια ΝΒΑ καταγράφοντας 3,2 πόντους, 0,7 ριμπάουντ και 1,3 ασίστ ανά αγώνα. Στις 30 Νοεμβρίου, μάλιστα, οι Σέλτικς τον ανακάλεσαν από τη θυγατρική τους στη G-League, αφού ήθελαν να έχουν περισσότερο βάθος πάγκου στο παιχνίδι με το Κλίβελαντ όπου ο άλλοτε γκαρντ της Φενέρ και της Νταρουσάφακα έπαιξε 9 λεπτά, είχε 3 πόντους, 1 ριμπάουντ και 4 ασίστ.

Clutch finish by the young Boston Celtics in pre Season game 2 - Charlotte Hornets

Brad Wanamaker Welcome To Boston Celtics - The Next Talent Of The Celtics!

Who is Brad Wanamaker | Celtics first offseason addition profile

Celtics notebook: Ideal opportunity for newest member of team, Brad Wanamaker



Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Η απονομή του χρυσού στον Λευτέρη Πετρούνια
Η απονομή του χρυσού στον Λευτέρη Πετρούνια
Basketball Champions League: "Έπεσε" μαχόμενο το Περιστέρι
Basketball Champions League: "Έπεσε" μαχόμενο το Περιστέρι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved