Fantasy: «Καθαρίζουν» οι βετεράνοι!

Fantasy: «Καθαρίζουν» οι βετεράνοι!

Έβδομη αγωνιστική στη Euroleague και το Onsports.gr κάνει στροφή στην… εμπειρία!

Σήμερα ξεκινάει η έβδομη αγωνιστική της Euroleague, οπότε όπως καταλαβαίνεται είναι ημέρα αλλαγών και στο Fantasy. Το Onsports.gr σας προτείνει πέντε παίκτες για την ομάδα σας, ρίχνοντας το «βάρος» στους βετεράνους της διοργάνωσης, οι οποίοι αναμένεται να βγουν μπροστά για τις ομάδες τους.

#1 Σκότι Ουίλμπεκιν

1994091

Ομάδα: Μακάμπι Τελ Αβίβ

Θέση: PG

Τιμή: 1,39m

Τον επιλέγουμε γιατί: Ο Αμερικανός γκαρντ ξεκίνησε εντυπωσιακά τη φετινή σεζόν, ωστόσο ο τραυματισμός του φαίνεται πως τον επηρέασε τις προηγούμενες δύο αγωνιστικές. Πλέον με την ομάδα του να ψάχνει επειγόντως νίκη απέναντι στην Γκραν Κανάρια, πιστεύουμε πως ήρθε η ώρα να επανέλθει στα στάνταρ του. Η τιμή του είναι προσιτή και αξίζει να του δώσουμε μία θέση του ρόστερ.

#2 Νίκολα Ιβάνοβιτς

nikola ivanovic buducnost voli podgorica eb18

Ομάδα: Μπούντουτσνοστ

Θέση: PG/SG

Τιμή: 0,99m

Τον επιλέγουμε γιατί: Η Μπούντουτσνοστ δεν έχει πετύχει καμία νίκη μέχρι στιγμής, όμως στην έδρα της παρουσιάζεται ιδιαίτερα ανταγωνιστική. Κόντρα στην Μπασκόνια, ο Ιβάνοβιτς, ο οποίος έχει μ.ο. 9,4 ράνκινγκ θα έχει την ευκαιρία να οδηγήσει την ομάδα του στο πρώτο της «ροζ φύλλο», ενώ τα αντίπαλα γκαρντ δεν φημίζονται για την άμυνα τους. Αν συνυπολογίσουμε και την τιμή του, αξίζει το ρίσκο αι με το παραπάνω.

#3 Κόρι Χίγκινς

cory higgins cska moscow eb18

Ομάδα: ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Θέση: SG/SF

Τιμή: 1,58m

Τον επιλέγουμε γιατί: Είναι ένας από τους πιο τίμιους παίκτες στο παιχνίδι. Ο φετινός του μ.ο. είναι 17,78 και γι΄αυτό τα χρήματα που θα δώσουμε δεν φαντάζουν τόσα πολλά. Η ΤΣΣΚΑ αντιμετωπίζει την Μπάγερν στο Μόναχο και σίγουρα τα πλάνα των Βαυαρών θα είναι προσαρμοσμένα στους Ντε Κολό και Ροντρίγκεθ, οπότε ο Αμερικανός θα έχει την ευκαιρία να κάνει τη ζημιά. Μάλιστα ο Χίγκινς είναι μία πολύ καλή επιλογή ακόμα και για αρχηγός σε αυτή την αγωνιστική.

#4 Γιώργος Πρίντεζης

2004669

Ομάδα: Ολυμπιακός

Θέση: PF

Τιμή: 1,45m

Τον επιλέγουμε γιατί: Κόντρα στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ έδειξε ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση, αφού ήταν ο μοναδικός που πάλευε στο δεύτερο ημίχρονο. Είναι πολύ έμπειρος, ξέρει από μεγάλα παιχνίδια και απέναντι στη Φενερμπαχτσέ σίγουρα θα πάρει μπάλες για να παίξει το αγαπημένο του 1vs1. Η τιμή του είναι αρκετά καλή και λόγω της πολύ καλής του εμφάνισης στο προηγούμενο ματς, δεν θα χρειαστεί να κάνει υψηλό ράνκινγκ, για να σας ανεβάσει το μπάτζετ.

#5 Γκουστάβο Αγιόν

gustavo ayon real madrid eb18

Ομάδα: Ρεάλ Μαδρίτης

Θέση: C

Τιμή: 1,6m

Τον επιλέγουμε γιατί: Βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση, με τον μέσο όρο του να χτυπάει σχεδόν 20 (19,8). Οι Μαδριλένοι υποδέχονται τη Χίμκι και οι Ρώσοι δεν έχουν ένα φόβητρο για τον έμπειρο σέντερ, ο οποίος αναμένεται να συνεχίσει τις υψηλές πτήσεις. Ο Αγιόν συνεισφέρει τόσο στο σκοράρισμα, όσο και στη δημιουργία, ενώ είναι και ένας αρκετά καλός ριμπάουντερ. Αναδείχθηκε MVP της τέταρτης αγωνιστικής και σίγουρα τα 1,6m δεν είναι πολλά, καθώς ακόμη και 10 να κάνει, η τιμή του θα ανέβει, μαζί με το συνολικό σας μπάτζετ.



Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved