Το Onsports.gr παίζει Euroleague Fantasy!

Το Onsports.gr παίζει Euroleague Fantasy!

Από την ερχόμενη και κάθε εβδομάδα, το Onsports.gr θα σας δίνει τους πέντε πιο «καυτούς» παίκτες της διοργάνωσης για να φτιάξετε την τέλεια ομάδα.

Το απόλυτο παιχνίδι της Euroleague έχει φτιαχτεί για όλους τους προπονητές της κερκίδας. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο πως οι περισσότεροι χρήστες του είναι Έλληνες. Όσοι λοιπόν είστε «αρρωστάκια» με την κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση, το Onsports.gr κάθε εβδομάδα θα σας κάνει πέντε προτάσεις παικτών για να εντάξετε στην ομάδα σας και να χτυπήσετε… κορυφή.

Για τους rookie

Το Euroleague Fantasy υπάρχει εδώ και αρκετά χρόνια, όμως πέρυσι οι διοργανωτές άλλαξαν το format του παιχνιδιού, κάνοντάς το πιο ελκυστικό, αλλά και πιο αληθοφανές. Αρχικά έχεις στα ταμεία σου 10 εκατομμύρια και με αυτά πρέπει να επιλέξεις 12 παίκτες (8 βασικοί και 4 στον πάγκο, οι οποίοι χρησιμοποιούνται αυτόματα αν υπάρξει τραυματισμός), οι οποίοι θα σου αποφέρουν το μεγαλύτερο δυνατό ranking.

Στο βασικό ρόστερ υπάρχει ένας πόιντ γκαρντ, ένας σούτινγκ γκαρντ, ένας σμολ φόργουορντ, ένας πάουερ φόργουορντ, ένας σέντερ και από εκεί και πέρα, ακόμα ένας γκαρντ, ένας φόργουορντ και η θέση «χρησιμότητα», όπου μπορείτε να αποκτήσετε οποιονδήποτε παίκτη θέλετε. Στον πάγκο οι τέσσερις παίκτες θα πρέπει να είναι: 1 γκαρντ, 1 φόργουορντ, 1 σέντερ και 1 δική σας επιλογής.

Ο κάθε χρήστης κερδίζει πόντους σύμφωνα με το εβδομαδιαίο ράνκινγκ των παικτών που έχει διαλέξει, συν 10% σε περίπτωση που η ομάδα του κάθε παίκτη κερδίσει. Κάθε εβδομάδα υπάρχει δικαίωμα για τρεις αλλαγές, ενώ ακόμη ένα σημαντικό στοιχείο είναι αυτό του αρχηγού. Αφού επιλέξετε τους παίκτες σας, θα πρέπει να ορίσετε και έναν ως αρχηγό, το ράνκινγκ του οποίου θα διπλασιάζεται.

Τέλος πρέπει να σημειωθεί πως η τιμή των παικτών μεταβάλλεται ανάλογα από το ράνκινγκ των τελευταίων πέντε αγώνων του, οπότε θα πρέπει να προσέξετε να μην παίρνεται παίκτες που σας «ρίχνουν» το συνολικό μπάτζετ.

Κάθε εβδομάδα 5 επιλογές

Από την ερχόμενη και κάθε εβδομάδα της Euroleague, το Onsports.gr θα σας προτείνει τους πέντε πιο «καυτούς» παίκτες για να εντάξετε στην ομάδα σας και να «χτυπήσετε» κορυφή. Οι προτάσεις δεν θα αφορούν ακριβούς παίκτες, αλλά φθηνούς, οι οποίοι θα μπορέσουν να αυξήσουν την αξία τους, αλλά και το μπάτζετ της ομάδας σας.

Για παράδειγμα δεν υπάρχει λόγος να βάλουμε τον Ντε Κολό, αφού ο Γάλλος γκαρντ είναι ήδη στα 2,16 εκατομμύρια και αν δεν τον έχεις στην ομάδα σου, θα πρέπει να θυσιάσεις κάποια θέση για να τον αποκτήσεις. Αν όμως πάρεις ένα παίκτη αξίας 1 εκατ. και με τρεις καλές εμφανίσεις φτάσει στα 1,3 εκατ, τότε αυτόματα έχεις περισσότερα χρήματα για να κάνεις μία αλλαγή.

Ετοιμαστείτε λοιπόν, γιατί οι πρώτες προτάσεις θα αναρτηθούν το πρωί της Πέμπτης (8/11)!

Για να φτιάξεις τώρα την ομάδα σου πάτα ΕΔΩ!



ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Δείπνο συσπείρωσης από τον Λουτσέσκου πριν το μεγάλο ντέρμπι τίτλου
ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Δείπνο συσπείρωσης από τον Λουτσέσκου πριν το μεγάλο ντέρμπι τίτλου
NBA: Πάσχει από παράλυση Bell ο Τζοέλ Εμπίντ
NBA: Πάσχει από παράλυση Bell ο Τζοέλ Εμπίντ
Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι στη Μαρίνα Σάττι
Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι στη Μαρίνα Σάττι
Λευτέρης Πετρούνιας: Ραντεβού με την Ιστορία για τον «άρχοντα των κρίκων» - Ώρα τελικού στο Ρίμινι
Λευτέρης Πετρούνιας: Ραντεβού με την Ιστορία για τον «άρχοντα των κρίκων» - Ώρα τελικού στο Ρίμινι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved