Ολυμπιακός: Δύσκολα με Μάλαγα ο Πρίντεζης

Ελάχιστες είναι οι πιθανότητες συμμετοχής του Γιώργου Πρίντεζη στην αποστολή του Ολυμπιακού για τον εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μάλαγα.

Γιώργος Κυριακόπουλος
Ολυμπιακός: Δύσκολα με Μάλαγα ο Πρίντεζης

Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν την ομάδα της Ανδαλουσίας το απόγευμα της Παρασκευής (30/3) στις 19:00 στο πλαίσιο της προτελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας της Ευρωλίγκας.

Ο Γιώργος Πρίντεζης δεν κατάφερε να γυμναστεί σε κανονικούς ρυθμούς, την Τετάρτη (28/3) καθώς υποφέρει από σκίσιμο ανάμεσα στα δάκτυλα του ποδιού του και για τον λόγο αυτό έμεινε εκτός.

Την Πέμπτη (29/3) θα προσπαθήσει να επιστρέψει σε φουλ δράση, όμως, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, δύσκολα θα είναι μεταξύ των «εκλεκτών» του Γιάννη Σφαιρόπουλου για το ταξίδι στην Ισπανία. Παράλληλα, εκτός είναι και ο Κώστας Παπανικολάου με τραυματισμό.