Χάνγκα: «Η πίεση είναι στην πλευρά της Φενέρμπαχτσε»

Χάνγκα: «Η πίεση είναι στην πλευρά της Φενέρμπαχτσε»

Ο Άνταμ Χάνγκα της Λαμποράλ Κούτσα έγραψε στο blog του στην ιστοσελίδα της Euroleague για την αναμέτρηση της Παρασκευής με την Φενέρμπαχτσε στον ημιτελικό του φάιναλ φορ της διοργάνωσης ότι η πίεση θα είναι στην μεριά της τουρκικής ομάδας, αφού αυτοί είναι το φαβορί.

Επιπλέον ο 27χρονος Ούγγρος τόνισε πως το ταλέντο «ξεχειλίζει» στην «Φενέρ», ενώ εξέφρασε την ελπίδα να ξεπεράσουν γρήγορα τους τραυματισμούς τους οι συμπαίκτες του, γιατί θα χρειαστούν όλοι στην «μονομαχία» με την ομάδα του Ζέλιμιρ Ομπραντόβιτς.

Αναλυτικά το blog του φόργουορντ της ισπανικής ομάδας: «Το παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε πλησιάζει. Με τη νίκη επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ αποδείξαμε ότι μπορούμε να νικήσουμε παντού. Ήταν ένα παιχνίδι που παίξαμε εξαιρετικά. Οι δύο πλέι μέικερ της ομάδας μας έκαναν απίστευτα πράγματα στο δεύτερο ημίχρονο, βάζοντας πολύ μεγάλα σουτ. Ήμουν στον πάγκο και ήθελα να τρέξω να μπω στο παρκέ να πανηγυρίσω κάθε φορά που βάζαμε ένα μεγάλο σουτ.

Παρεμπιπτόντως, επέστρεψα στη δράση και ανυπομονώ για το Βερολίνο. Ήταν πολύ δύσκολο να ελέγξω τα συναισθήματά μου. Περιμένω πως και πως το παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε. Η πίεση θα βρίσκεται στο δικό τους μέρος, γιατί όλοι λένε πως είμαστε το αουτσάιντερ της αναμέτρησης και δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε. Θα βγούμε στο παρκέ και να παίξουμε σκληρά.

Ελπίζω να είναι όλοι υγιείς, γιατί αυτή τη στιγμή, παρ' ότι επέστρεψα, η ομάδα έχει πολλά προβλήματα, αφού είναι εκτός δράσης ο Κοζέρ, ο Μπλάζιτς και ο Σενγκέλια. Πραγματικά ελπίζω πως όλοι θα είναι έτοιμοι και θα παραταχθούμε πλήρεις. Με μεγαλύτερο ροτέισιον, περισσότερους παίκτες που θα μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα. Δεν βλέπω την ώρα για εκείνο το παιχνίδι. Η Φενέρμπαχτσε θα έχει όλα τα αστέρια της στο παρκέ, αφού ο Βέσελι επέστρεψε.

Για να είμαι ειλικρινής, δεν είδα πολλά παιχνίδια της φέτος, αλλά παρακολούθησα τις δύο πρώτες προημιτελικές αναμετρήσεις με τη Ρεάλ Μαδρίτης. "Σκούπισε" μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Το να κερδίζεις τρεις φορές την πρωταθλήτρια Ευρώπης σε μία εβδομάδα δεν είναι κάτι απλό. Αδιαμφισβήτητα μιλάμε για μια ομάδα που "ξεχειλίζει" από ταλέντο, με πολύ καλούς παίκτες και εξαιρετική αυτοπεποίθηση. Γι' αυτό πρέπει να βγούμε στο παρκέ και να αποδείξουμε από το πρώτο λεπτό πως είμαστε κι εμείς εξίσου σίγουροι για τους εαυτούς μας.

Πιστεύω πως οι δύο ημιτελικές αναμετρήσεις μοιάζουν αρκετά. Εμείς κι η Λοκομοτίβ είμαστε τα αουτσάιντερ, ενώ η ΤΣΣΚΑ Μόσχας κι η Φενέρμπαχτσε είναι τα φαβορί. Υπάρχουν δύο ομάδες που κανείς δεν περίμενε να βρίσκονται στο Βερολίνο κι άλλες δύο που ήταν σίγουρες.

Προφανώς ο ημιτελικός είναι σαν... τελικός για όλους μας, οπότε πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι. Μόλις τελειώσει αυτός ο αγώνας, θα κοιτάξουμε τον επόμενο, όποιος κι αν είναι. Θα ξαναπώ ότι είναι πολύ σημαντικό να μην αλλάξουμε αυτά τα στοιχεία που δούλεψαν καλά στη διάρκεια της χρονιάς και μας έφεραν εδώ. Δεν θα τα αλλάξουμε τώρα.
Τα λέμε στο Βερολίνο. Θα είναι ένα υπέροχο φάιναλ φορ. Δεν υπάρχει τίποτα που να συγκρίνεται με την πρώτη φορά, λένε, επομένως ελπίζω να πάμε μέχρι το τέλος του δρόμου».



Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved