Τα έριξε στην τύχη ο Σφαιρόπουλος

Τα έριξε στην τύχη ο Σφαιρόπουλος

Αν ο Ολυμπιακός είχε κάνει φάουλ στην τελευταία επίθεση των Γερμανών... ίσως να είχε δραπετεύσει νικητής από το Μπάμπεργκ.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιάννης Σφαιρόπουλος, δεν κρύφτηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα. «Εμπιστευόμαστε την άμυνα μας, δεν θέλαμε να κάνουμε φάουλ και πάντα παίζουμε άμυνα,» δήλωσε για τη φάση που ο Γιάνις Στρέλνιεκς ευστόχησε σε τρίποντο διαμορφώνοντας το τελικό 72-71, αν και εν συνεχεία... χρειάστηκε και το λάθος του Σπανούλη για να χάσει ο Ολυμπιακός, όταν κάνοντας ντρίπλα ο αρχηγός των Πειραιωτών η μπάλα ακούμπησε στα πόδια του παρκέ.

«Νομίζω ελέγξαμε το ματς στο μεγαλύτερο μέρος του, πήγαμε το παιχνίδι εκεί που θέλαμε, κρατήσαμε την Μπάμπεργκ χαμηλά στο σκορ, είχαμε το προβάδισμα, πήραμε και διαφορά, αλλά δυστυχώς στο τέλος πέτυχαν κάποια δύσκολα σουτ και τυχερά θα έλεγα, γύρισαν στο παιχνίδι και πήραν τη νίκη. Συγχαρητήρια στην Μπάμπεργκ, εμείς συνεχίζουμε για τα επόμενα παιχνίδια» δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Το τρίποντο του Στρέλνιεκς ήταν το τρίτο διαδοχικό (προηγήθηκαν αυτά των Τάις και Ζήση) στο τέλος για τους Γερμανούς. Στην ευστοχία των αντιπάλων έξω από τα 6.75 στάθηκε ο Κώστας Παπανικολάου. «Νομίζω κάναμε ένα καλό παιχνίδι σήμερα, γενικά παίξαμε καλά, αλλά επιτρέψαμε με κάποια κενά διαστήματα στην Μπάμπεργκ να επιστρέψει. Είχαμε τη διαφορά των 5 πόντων υπέρ μας, αλλά η Μπάμπεργκ έβαλε τρία πολύ μεγάλα και δύσκολα τρίποντα και πήρε τη νίκη. Συγχαρητήρια στην Μπάμπεργκ».



Ανακοίνωσε τον Άλεν ο ΠΑΟΚ
Ανακοίνωσε τον Άλεν ο ΠΑΟΚ
Ολυμπιακός: Ανακοινώθηκε η επιστροφή Τοπολιάτη στην Ακαδημία - Επίσημα Ρούμπιο στην Β’
Ολυμπιακός: Ανακοινώθηκε η επιστροφή Τοπολιάτη στην Ακαδημία - Επίσημα Ρούμπιο στην Β’
Πουρσανίδης, Αγραφιώτης και Αναστασιάδης στο ΑΕΚ - Παναθηναϊκός
Πουρσανίδης, Αγραφιώτης και Αναστασιάδης στο ΑΕΚ - Παναθηναϊκός
Τέλος ο Τζάκσον από τον ΠΑΟΚ
Τέλος ο Τζάκσον από τον ΠΑΟΚ
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved