Αγγελόπουλος: «Ψεύτης ο Σλούκας»

Αγγελόπουλος: «Ψεύτης ο Σλούκας»

Έξαλλος είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος με την στάση του Κώστα Σλούκα τον οποίο αποκάλεσε ψεύτη

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός αναφέρθηκε και στην περίπτωση του Μπράιαντ Ντάνστον λέγοντας ότι τον έσπρωξε το περιβάλλον του στην Εφές.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στην ήττα από τον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο λέγοντας για τις... βολές.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Τον Κώστα Σλούκα, κάναμε τα πάντα για τον κρατήσουμε, αλλά δεν δέχθηκε να συζητήσει μαζί μας. Παρά το ότι τον αγαπάμε και είναι καλό παιδί, είπε ψέματα πως βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη με την μητέρα του, ενώ ήταν στην Αθήνα και είχε άλλες συζητήσεις! Είναι μεγάλος παίκτης και θα γίνει καλύτερος».

«Η ομάδα μας πήρε το πρωτάθλημα και την ίδια μέρα το βράδυ πήγαμε στα μπουζούκια. Εκεί, περίπου στις 5 το πρωί εμφανίστηκε ο μάνατζερ του Ντάνστον, κάθισε πέντε λεπτά και εμφανίστηκε την άλλη μέρα να μας πει ότι έχει συμφωνήσει ο παίκτης με άλλη ομάδα. Τι να μου πει ο Ντάνστον, όταν γίνεται αυτό έξι ώρες μετά τα επινίκια; Τι ξέρετε για τον Ντάνστον; Ξέρει πως έπεσαν όλοι πάνω του, μάνατζερ, προπονητές για να τον πείσουν να πάει σε άλλη ομάδα; Να κλαίμε δηλαδή για τον Ντάνστον; Έφυγε, έχουμε τον Γιανγκ που ήταν εκπληκτικός σήμερα, έβαλε 20 πόντους».

«Απόψε είδαμε μια βελτιωμένη έκδοση του ΟΣΦΠ. Να περιμένουμε λίγο ακόμα, χρειάζεται υπομονή. Τον Ιανουάριο η ομάδα θα είναι όπως την θέλουμε, όπως τα έχουμε υπολογίσει. Λίγο υπομονετικοί να είμαστε, έχουμε δείξει καλά δείγματα και πως είμαστε δυνατή ομάδα. Η συνταγή δεν άλλαξε ούτε φέτος. Ας μιλάμε για αυτούς που είναι στην ομάδα, που χύνουν ιδρώτα, ματώνουν, μοχθούν, τα δίνουν όλα και είναι άξιοι συγχαρητηρίων. Πάντα κάποιος θα έρχεται και θα φεύγει. Κανείς δεν μιλάει για τον Μάντζαρη και δεν το καταλαβαίνω αυτό. Πέρσι είχε 9/11 τρίποντα, 0 λάθη σε 70 λεπτά αν θυμάμαι καλά απέναντι στην Μπαρτσελόνα».

Για τους νέους παίκτες: «Η ομάδα γενικά ανεβαίνει παιχνίδι με το παιχνίδι. Μας έλειπαν αρκετοί στην αρχή, λόγω και των εθνικών ομάδων, δεν είχαμε τη χημεία που χρειαζόταν για να δεθούν οι νέοι με τους παλιούς. Περιμένουμε να γίνει κι αυτό. Προχθές τον βρίζανε τον Γιανγκ (για παράδειγμα), τώρα είναι μια χαρά. Είναι νωρίς να κριθούν όλοι. Σε όλη την Ευρώπη βλέπετε τι γίνεται με τόσες πολύ καλές ομάδες που δεν έχουν βρει τα πατήματά τους και χάνουν. Δεν μπορούμε να πούμε πως όλοι είναι άχρηστοι επειδή έχασαν ένα ματς στην Ελλάδα με 46 βολές του αντιπάλου (σ.σ αναφερόμενος στο ματς Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό)».

«Ο Ολυμπιακός νίκησε σήμερα την Αρμάνι που έχει διπλάσιο μπάτζετ. Το δικό μας είναι οριακά λιγότερο σε σχέση με πέρσι, πάνω-κάτω είναι τα ίδια μεγέθη. Έχουμε μια φιλοσοφία, στάση ζωής, πραγματικότητα. Εμάς αυτά μας αρέσουν, τα θαύματα, οι υπερβάσεις, τα όνειρα. Πάντα είμαστε με ψηλά το κεφάλι, κερδίσουμε ή χάσουμε».



Premier League: Διαιτητής με κάμερα στο Κρίσταλ Πάλας-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
Premier League: Διαιτητής με κάμερα στο Κρίσταλ Πάλας-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
Ως πότε μπορούν να κάνουν διακοπές όσοι πήραν επιταγές κοινωνικού τουρισμού για το 2023
Ως πότε μπορούν να κάνουν διακοπές όσοι πήραν επιταγές κοινωνικού τουρισμού για το 2023
Premier League: Συνέχεια στο… μαρτύριο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Premier League: Συνέχεια στο… μαρτύριο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Serie A: Βήμα Champions League η Αταλάντα
Serie A: Βήμα Champions League η Αταλάντα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved