Παναθηναϊκός: Κατά… πράσινος ο Παππάς

Παναθηναϊκός: Κατά… πράσινος ο Παππάς

Όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγο από τα μεγάφωνα του ΟΑΚΑ, ο Νίκος Παππάς επέκτεινε τη συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό για δύο ακόμα χρόνια, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλου να κάνει ένα μεγάλο δώρο στην ομάδα της καρδιάς του

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε η βραδιά για τον κόσμο και την ομάδα του Παναθηναϊκού. Λίγα λεπτά πριν από το τζάμπολ της τέταρτης αναμέτρησης με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, από τα μεγάφωνα του ΟΑΚΑ ανακοινώθηκε η επέκταση της συνεργασίας της ομάδας με τον Νίκο Παππά. Το συμβόλαιο του Έλληνα παίκτη αρχικά έληγε το καλοκαίρι του 2016, αλλά ο Έλληνας παίκτης θα παραμείνει κάτοικος ΟΑΚΑ για, τουλάχιστον, δύο ακόμα χρόνια. Η κίνηση αυτή αποτελεί προσωπικό δώρο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στην ομάδα της καρδιάς του, την οποία θέλει να βλέπει κάθε μέρα και ψηλότερα. Ο χαρισματικός σκόρερ που είναι έτοιμος να συνεχίσεις τις εκτελέσεις με στόχο ο Παναθηναϊκός να μείνει στην κορυφή, δεν το σκέφτηκε λεπτό, απάντησε καταφατικά στην πρόταση που του έγινε και βάζει πλώρη για.. .μεγάλα πράγματα.

Η κίνηση αυτή είναι η δεύτερη συνεχόμενη μέσα σε πολύ λίγο διάστημα, που προκαλεί… πάταγο. Πριν από λίγες ημέρες η ΚΑΕ Παναθηναϊκός είχε προχωρήσει στην επέκταση της συνεργασίας της και με τον Τζέιμς Γκιστ κάτι που αν μη τι άλλο δείχνει την… τρέλα που υπάρχει και στη διοίκηση της ομάδας για τη δημιουργία μιας ομάδας με πολύ παρόν και.. μέλλον.

Η ανακοίνωση που ακούστηκε στα μεγάφωνα του ΟΑΚΑ:

«Φίλες και φίλοι του Παναθηναϊκού παρακαλώ την προσοχή σας. Ο Νίκος Παππάς επέκτεινε τη συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό και θα φοράει τα πράσινα τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2018. Είναι μια ακόμα προσφορά, μετά την ανανέωση του Τζέιμς Γκιστ, του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στους φίλους της ομάδας»



Γιούρτσεβεν: «Λατρεύω τους οπαδούς εδώ, έδειξαν μεγάλη αγάπη»
Γιούρτσεβεν: «Λατρεύω τους οπαδούς εδώ, έδειξαν μεγάλη αγάπη»
Παναθηναϊκός AKTOR - Παρτιζάν: Τα highlights από την «πράσινη» νίκη στη Μελβούρνη
Παναθηναϊκός AKTOR - Παρτιζάν: Τα highlights από την «πράσινη» νίκη στη Μελβούρνη
Τέσσερις ημέρες γεμάτες δράση στα Ιωάννινα με τη «σφραγίδα» του ΟΠΑΠ
Τέσσερις ημέρες γεμάτες δράση στα Ιωάννινα με τη «σφραγίδα» του ΟΠΑΠ
Αταμάν: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που τιμούμε τον Παύλο Γιαννακόπουλο στην Αυστραλία»
Αταμάν: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που τιμούμε τον Παύλο Γιαννακόπουλο στην Αυστραλία»
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved