Χάινς: «Ικανός για όλα ο Παναθηναϊκός»

Χάινς: «Ικανός για όλα ο Παναθηναϊκός»

Με σκυμμένο το κεφάλι αποχώρησε από το ΟΑΚΑ ο Κάιλ Χάινς, μετά την ήττα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας από τον Παναθηναϊκό.

Οι παίκτες του Δημήτρη Ιτούδη λύγισαν στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων από τον «εξάστερο», στον τρίτο προημιτελικό αγώνα της φετινής Ευρωλίγκας. Ο Αμερικανός σέντερ, με δηλώσεις του στο Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΜΠΕ), αναφέρθηκε στην εμπειρία του Παναθηναϊκού, την… απελπισία που τους έπιασε στο τέλος του χθεσινού (20/04) ματς, αλλά και τη συνέχεια των πλέι οφ, που θα τους βρει και πάλι αύριο (22/04, 21.45) στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων. Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για το εξαιρετικό ποσοστό ευστοχίας (56,1%) του Παναθηναϊκού στα τρίποντα, που τους ανάγκασε σε ήττα χθες (20/04): «Γνωρίζαμε όταν ερχόμασταν εδώ πως ο Παναθηναϊκός είναι ικανός για όλα. Διαθέτουν μεγάλους σουτέρ και φέτος είχαν ξανά βραδιές με υψηλά ποσοστά ευστοχίας στην Ευρωλίγκα. Το έκαναν απέναντι στη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ και σε δύο τρεις αγώνες ακόμα. Είναι ομάδα με μεγάλη εμπειρία ο Παναθηναϊκός και ειδικά όταν παίζουν στην έδρα τους η αυτοπεποίθηση -απαραίτητη στην ψυχολογία του σουτέρ- είναι πάντα υψηλότερη. Βέβαια, θα ήταν ψέμα να πω πως περιμέναμε να ευστοχήσουν σε 16 τρίποντα».

Για το χαμηλό σκορ του αγώνα επί τρία δεκάλεπτα και το γεγονός πως η ΤΣΣΚΑ Μόσχας σημείωσε 32 πόντους στην τέταρτη περίοδο: «Αυτό που άλλαξε στα τελευταία δύο λεπτά του αγώνα, διάστημα στο οποίο πετύχαμε είκοσι πόντους, ήταν η κυκλοφορία της μπάλας. Μας έπιασε κάτι σαν απελπισία, γιατί θέλαμε να «σκουπίσουμε» τη σειρά και να επιστρέψουμε άμεσα στη Μόσχα. Ο Σόνι (Ουίμς) έβγαλε μεγάλα σουτ, αλλά όπως αποδείχτηκε αργήσαμε να αφυπνιστούμε. Εάν είχαμε παίξει όπως στα τελευταία δύο λεπτά από την αρχή του αγώνα ίσως να ήμασταν εμείς οι νικητές. Οδηγός μας, λοιπόν, αύριο (21/04) στο τέταρτο παιχνίδι θα είναι αυτά τα τελευταία δύο λεπτά του τρίτου ματς. Κι ας ελπίσουμε πως θα είναι το τελευταίο της σειράς».

Για την ενέργεια των παικτών του Παναθηναϊκού: «Η ενέργεια που έβγαλαν στο παρκέ νομίζω πως τους χάρισε τη νίκη. Δεν μπορέσαμε σε κανένα σημείο του 40λέπτου να πλησιάσουμε έστω τα επίπεδα της δικής τους ενέργειας. Έπαιξαν τόσο δυνατά, χρησιμοποιώντας τη σωματική δύναμη, κι εμείς δεν μπορέσαμε να τους αντιγράψουμε σε κανένα σημείο στην επιθετικότητα. Αυτό έκανε τη διαφορά, θεωρώ. Εάν είχαμε πιάσει τα επίπεδα της ενέργειάς τους θα είχαμε την ευκαιρία να φύγουμε νικητές».

Για τον τέταρτο προημιτελικό: «Στο ΟΑΚΑ δεν μπορείς ποτέ να πιστέψεις πως θα περάσεις με ευκολία. Κρίνοντας, όμως, από το πρώτο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ έχουμε αρκετούς λόγους να είμαστε αισιόδοξοι. Κάναμε πολλά λάθη, συχνά αβίαστα και όταν βλέπεις πως ο αντίπαλός σου έχει τόσο υψηλή ευστοχία δεν έχεις δικαίωμα να του δώσεις ελεύθερα σουτ, κατοχές και ευκαιρίες. Θα δούμε το βίντεο, θα προπονηθούμε και θα προσπαθήσουμε να ελαχιστοποιήσουμε τα λάθη μας. Εάν όλα πάνε καλά πιστεύω πως θα παρουσιάσουμε βελτιωμένη εικόνα στον τέταρτο αγώνα».



Ρόμα: Πήρε το «πράσινο φως» για να ξεκινήσει αθλητική δραστηριότητα ξανά ο Εντικά
Ρόμα: Πήρε το «πράσινο φως» για να ξεκινήσει αθλητική δραστηριότητα ξανά ο Εντικά
Super League LIVE: ΑΕΚ – Παναθηναϊκός, Άρης – Ολυμπιακός και Λαμία – ΠΑΟΚ
Super League LIVE: ΑΕΚ – Παναθηναϊκός, Άρης – Ολυμπιακός και Λαμία – ΠΑΟΚ
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τις έρευνες στα σπίτια των συλληφθένων για τα επεισόδια στου Ρέντη
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τις έρευνες στα σπίτια των συλληφθένων για τα επεισόδια στου Ρέντη
Ψυχολογική τόνωση από Δημήτρη Γιαννακόπουλο
Ψυχολογική τόνωση από Δημήτρη Γιαννακόπουλο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved