Πασκουάλ: «Πώς να σταματήσουμε τον Ολυμπιακό»

Πασκουάλ: «Πώς να σταματήσουμε τον Ολυμπιακό»

Ασυγκράτητος ήταν ο Ολυμπιακός, αντίθετα η Μπαρτσελόνα έμεινε φανερά εκτός ρυθμού σύμφωνα με τον Τσάβι Πασκουάλ.

Οι Καταλανοί γνώρισαν την ήττα στο «Παλάου Μπλαουγκράνα», στο δεύτερο προημιτελικό αγώνα της φετινής Ευρωλίγκας, κι απώλεσαν το πλεονέκτημα έδρας. Ο προπονητής τους στάθηκε, στη συνέντευξη Τύπου, στη σημερινή (17/04) ανωτερότητα της ελληνικής ομάδας: «Να συγχαρώ τον Ολυμπιακό και να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας για την παρουσία τους. Μας έκοψαν το παιχνίδι με την τρομερά επιθετική άμυνά τους, δεν μπορούσαμε να κυκλοφορήσουμε την μπάλα, δεν είχαμε συγκέντρωση, δεν είχαμε αποφασιστικότητα, είχαμε κακά ποσοστά στα σουτ τριών πόντων κι έτσι βρεθήκαμε πίσω στο ημίχρονο. Στο τρίτο δεκάλεπτο προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Όσες φορές κι αν προσπαθήσαμε να το κάνουμε ήταν πάνω από εμάς, σε όλους τους τομείς, στα τρίποντα, στα δίποντα, στα ριμπάουντ, στην ενέργεια, στις αποφάσεις, σε όλα. Ξέραμε ότι θα αντιδράσουν, αλλά πώς να σταματήσουμε το καταπληκτικό τους παιχνίδι σήμερα (17/04); Δεν παλέψαμε, δεν αντιδράσαμε, δεν είχαμε καμία απάντηση σε ό,τι πρόβλημα μας έβαλαν κι έτσι ηττηθήκαμε». Είπε ακόμα…

Για το Βασίλη Σπανούλη: «Το γεγονός πως επέστρεψε υγιής ο Σπανούλης κι εμείς δεν είχαμε τον Όλεσον, ενώ ο Ντόελμαν έπαιξε ανέτοιμος, έπαιξε ρόλο. Αλλά δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Όταν είσαι η Μπαρτσελόνα δεν παίζουν ρόλο οι τραυματισμοί».

Για τη συνέχεια στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας: «Όλοι πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να αντιδράσουμε. Εμείς πρέπει να αντιδράσουμε, δεν παίξαμε καλά. Δεν ξέρουμε ακόμα τίποτα για τον Όλεσον, θα περιμένουμε να δούμε και ειλικρινά τον θέλω να αγωνιστεί στην Ελλάδα. Θα πρέπει να κάνουμε το τέλειο παιχνίδι στην Ελλάδα εάν θέλουμε να κερδίσουμε τουλάχιστον ένα ματς».

O Τζάστιν Ντόελμαν, από την πλευρά του, ανέφερε: «Σήμερα (17/04) ο Ολυμπιακός μπήκε κι έπαιξε με μεγάλη ένταση. Το περιμέναμε αυτό, αλλά δυστυχώς δεν παίξαμε καλά. Η σειρά είναι στο 1-1 και βασικά είναι σαν ξεκινάμε από το 0-0. Τώρα, θα πρέπει να πάμε στον Πειραιά και να παίξουμε καλά, ώστε να πάρουμε τη νίκη. Ξέραμε πως η σειρά θα ήταν μάχη. Είναι καλή ομάδα ο Ολυμπιακός, είμαστε κι εμείς καλή ομάδα και πιστεύω πως μπορούμε να νικήσουμε. Αυτό είναι το σημαντικό».

Δηλώσεις έκανε και ο Μπόστιαν Νάχμπαρ: «Δεν κοιτάμε τη διαφορά. Είμαστε στο 1-1. Προφανώς, έχουν παίκτες που έχουν πάρει πολλά παιχνίδια και ξέρουν πώς να ανταποκριθούν σε τέτοιες καταστάσεις, όταν δηλαδή είναι πίσω στη σειρά. Επανήλθαν δυνατοί και σίγουρα με περισσότερη ενέργεια από το πρώτο παιχνίδι. Αυτό μας κόστισε ένα παιχνίδι. Πιστεύω πως δεν μπήκαμε στο πνεύμα του σκοραρίσματος κι αυτό φαίνεται από τους μόλις 25 πόντους του πρώτου ημιχρόνου. Η άμυνά τους ήταν καλή κι εμείς δεν κυκλοφορήσαμε καλά την μπάλα. Έκαναν κάποιες αμυντικές προσαρμογές. Ωστόσο, αυτά γίνονται σε μεγάλες σειρές παιχνιδιών. Οι ομάδες προσαρμόζονται κι έχουν διαφορετικό πλάνο. Τώρα, εξαρτάται από εμάς να πάμε στον Πειραιά και να αλλάξουμε την κατάσταση, παίρνοντας τη νίκη στο τρίτο παιχνίδι».



ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved