Final Four: «Έτοιμοι για το τρόπαιο»

Final Four: «Έτοιμοι για το τρόπαιο»

Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου για το Final-4 της Ευρωλίγκας οι προπονητές και οι παίκτες των τεσσάρων ομάδων δήλωσαν έτοιμοι να κατακτήσουν την κορυφή της Ευρώπης!

«Είμαστε χαρούμενοι και υπερήφανοι που βρισκόμαστε εδώ. Σε ένα εξαιρετικό περιβάλλον, σε μία εξαιρετική ευρωπαϊκή διοργάνωση. Είμαστε ενθουσιασμένοι και ευγνώμονες που βρισκόμαστε εδώ. Καλή επιτυχία σε όλους. Η αλήθεια είναι πως ξέρουμε τα αποδυτήρια, ξέρουμε τα καλάθια, δεν ξέρω αν θα μας βοηθήσει που παίξαμε εδώ στα πλέι οφ. Ο κόουτς Μεσίνα έχει βρεθεί σε πολλά Φάιναλ Φορ στην καριέρα του και τα ξέρει καλύτερα ότι αυτά δεν παίζουν ρόλο», είπε ο προπονητής της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Ντέιβιντ Μπλατ.

Ο Ντέιβιν Σμιθ, εκπροσωπώντας τους παίκτες των Ισραηλινών, ανέφερε: «Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Πιστεύω πως η άμυνα θα παίξει σημαντικό ρόλο, όπως σε όλους τους αγώνες».

Ο Έτορε Μεσίνα, τεχνικός της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, επεσήμανε: «Είμαστε κι εμείς πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ. Είναι μεγάλο επίτευγμα. Μας έδωσαν μεγαλύτερη ισορροπία οι νέοι παίκτες και την ενέργεια για να παλεύουμε μέχρι το τέλος. Ξέρω πως στις προηγούμενες διοργανώσεις σε Κωνσταντινούπολη και Λονδίνο δεν αντέξαμε το βάρος, όμως ελπίζω εδώ να ζήσουμε μία εντελώς διαφορετική κατάσταση».

Ο φόργουορντ των Ρώσων, Σόνι Ουίμς, ανέφερε: «Είμαι ενθουσιασμένος που βρισκόμαστε εδώ, σε μία γιορτή που θα παρακολουθήσει πολύς κόσμος. Θα είναι μεγάλη πρόκληση για εμάς».

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Τσάβι Πασκουάλ, αρκέστηκε να πει: «Είμαστε ευχαριστημένοι που βρισκόμαστε εδώ, ανάμεσα στις καλύτερες ομάδες», με τον Άντε Τόμιτς από πλευράς παικτών να προσθέτει: «Αυτό είναι το τρίτο μου φάιναλ φορ και ελπίζω να μην καταλήξω στην 3η θέση όπως τα δύο προηγούμενα χρόνια…».

Ο Πάμπλο Λάσο, τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης, υπογράμμισε: «Ήρθαμε εδώ για να παίξουμε κόντρα στις καλύτερες ομάδες. Δεν μπορείς να αλλάξεις πολλά σε μία εβδομάδα. Πρέπει να κάνεις αυτά που έκανες όλη τη σεζόν. Θα ακολουθήσουμε την επιτυχημένη συνταγή όλης της σεζόν. Ελπίζω να κάνουμε καλό παιχνίδι αύριο το βράδυ κόντρα σε έναν σπουδαίο αντίπαλο όπως η Μπαρτσελόνα. Είμαι υπερήφανος και χαρούμενος που ο Σέρχιο (Ροντρίγκεθ) πήρε τον τίτλο του MVP».

Ενώ τέλος, ο Σέρχι Ροντρίγκεθ, σχολίασε: «Είναι πάντα σημαντικό το κάθε παιχνίδι που παίζεις. Έχουμε προετοιμαστεί για το αυριανό παιχνίδι με τη Μπαρτσελόνα, που σίγουρα θα είναι διαφορετικό από όλα όσα έχουμε παίξει φέτος».



ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ο δρόμος είναι μακρύς, πάμε μαζί!»
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ο δρόμος είναι μακρύς, πάμε μαζί!»
Το «Ζάρι» challenge της Μαρίνας Σάττι στο ΟΠΑΠ Game Time
Το «Ζάρι» challenge της Μαρίνας Σάττι στο ΟΠΑΠ Game Time
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (24/04) - Πού θα δείτε ΑΕΚ-Παναθηναϊκός, Super League, Euroleague
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (24/04) - Πού θα δείτε ΑΕΚ-Παναθηναϊκός, Super League, Euroleague
Παναθηναϊκός AKTOR: Να το κάνει όπως το 2009
Παναθηναϊκός AKTOR: Να το κάνει όπως το 2009
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved