«Με το ίδιο πάθος»

«Με το ίδιο πάθος»

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Εμανουέλε Μολίν, δήλωσε πως η ομάδα του δεν άλλαξε τρόπο παιχνιδιού.

Συγκεκριμένα, ο κόουτς υποστήριξε πως η Ρεάλ έπαιξε το συνηθισμένο της παιχνίδι στην έδρα της Βαλένθια, απλά αυτήν την φορά ήρθε η νίκη. Πάντως κατέληξε πως οι παίκτες του πρέπει να συνεχίσουν με το ίδιο πάθος:

«Νομίζω πως η στάση μας στο σημερινό ματς δεν άλλαξε σε σχέση με το τελευταίο ματς. Η ομάδα μου έπαιξε στο πρώτο ημίχρονο με ένταση, αλλά χωρίς τις σωστές αμυντικές θέσεις και τις κατάλληλες κινήσεις στην επίθεση. Στο δεύτερο ημίχρονο βρήκαμε το ρυθμό μας επιθετικά, με τον Φίσερ να κάνει εκπληκτική δουλειά. Είναι μια σημαντική νίκη η οποία μας επιτρέπει να γυρίσουμε με χαρά στη Μαδρίτη, αλλά στο επόμενο παιχνίδι  είναι απαραίτητο να έχουμε την ίδια ένταση».

Ο Φίσερ συμπλήρωσε πως η ομάδα του θα προσπαθήσει να τελειώσει την σειρά στο επόμενο ματς. Ακόμα, ο Κάρλος Σουάρες δήλωσε: «Αρχίσαμε άσχημα, αλλά στη δεύτερη και τρίτη περίοδο βελτιωθήκαμε. Τίποτα δεν τελείωσε ακόμη. Θα κάνουμε τα πάντα για να νικήσουμε την Πέμπτη».



Μακάμπι - Χάποελ υπό το βλέμμα του Παναθηναϊκού
Μακάμπι - Χάποελ υπό το βλέμμα του Παναθηναϊκού
ΝΒΑ: Οι Σέλτικς ανακοίνωσαν τον Μπάντον
ΝΒΑ: Οι Σέλτικς ανακοίνωσαν τον Μπάντον
Euroleague: Nτέρμπι ανάμεσα σε Μακάμπι και Χάποελ
Euroleague: Nτέρμπι ανάμεσα σε Μακάμπι και Χάποελ
Στέφανος Τσιτσιπάς: Δύσκολος… δρόμος στο Μόναχο - Ο πρώτος αντίπαλος
Στέφανος Τσιτσιπάς: Δύσκολος… δρόμος στο Μόναχο - Ο πρώτος αντίπαλος
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved